Online Screen Recorder

Lincoln εργάζεται πάνω σε ένα coupe θα βασίζεται στο Ford Mustang

0


Η Lincoln φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα νέο πισωκίνητο coupe αυτοκίνητο το οποίο θα βασίζεται πάνω στο Ford Mustang. Σύμφωνα με το Ford Inside News, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την επιτυχία των MKZ και MKD, αφού αν αυτά δεν πετύχουν, τότε η Ford είναι αρκετά πιθανό να κλείσει την Lincoln.
Αν τα δύο νέα μοντέλα πάνε καλά, τότε το πισωκίνητο coupe μοντέλο της Lincoln θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2015 ως μοντέλο είτε του 2016 είτε του 2017. Μηχανικά θα φορά έναν V6 2,9-λίτρων EcoBoost κινητήρα και θα έχει ελαφρώς μακρύτερο μεταξόνιο από την Mustang.
Αργότερα θα δούμε ακόμη περισσότερα μοντέλα από την Lincoln όπως το νέο MKS, το νέο MKX αλλά και ένα μοντέλο βασιζόμενο πάνω στο Ford Explorer. Τέλος η Lincoln φαίνεται να σκέφτεται και ένα νέο μεγάλο πισωκίνητο μοντέλο, το οποίο θα λειτουργήσει ως ναυαρχίδα της και θα βασίζεται πάνω στην επόμενη γενιά της Mustang. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το τελευταίο το περιμένουμε να παρουσιαστεί κάποια στιγμή στα τέλη της δεκαετίας που διανύουμε.

[Πηγή: Ford Inside News]
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !