Online Screen Recorder

Βρες ταξί από το κινητό με το νέο Taxibeat

0

Βρες ταξί από το κινητό με το νέο Taxibeat

Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή που σου επιτρέπει να βρεις ταξί από το κινητό σου εύκολα και γρήγορα.
Tο Taxibeat είναι μία δωρεάν εφαρμογή για iPhone και Android κινητά που εντοπίζει τη θέση του επιβάτη και αυτόματα εμφανίζει όλους τους διαθέσιμους οδηγούς ταξί σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων.

Με δύο απλές κινήσεις στο κινητό, ο επιβάτης επιλέγει τον οδηγό που θα τον εξυπηρετήσει με βάση τις πληροφορίες που δίνει η εφαρμογή, όπως ονοματεπώνυμο και φωτογραφία του οδηγού, μοντέλο αυτοκινήτου και απόσταση.
Η εφαρμογή παρουσιάζει ακόμα τις παροχές του αυτοκινήτου, για παράδειγμα αν έχει δερμάτινα καθίσματα, κλιματισμό, WiFi, εφημερίδες/περιοδικά, παιδικό κάθισμα, αν δέχεται κατοικίδια ζώα, τις γλώσσες που μιλά ο οδηγός καθώς και τη βαθμολογία του οδηγού από προηγούμενους Taxibeat πελάτες του.
Νέα χαρακτηριστικά
Η νέα έκδοση του Taxibeat επιτρέπει στους χρήστες να καλέσουν ταξί από αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς ΚΤΕΛ.
Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα τους χρήστες που βρίσκονται κοντά σε τέτοια σημεία, παρουσιάζει τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών στην περιοχή και ζητάει από το χρήστη να συμπληρώσει ένα κουπόνι (voucher).

Βρες ταξί από το κινητό με το νέο Taxibeat Το κουπόνι περιέχει πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τον οδηγό προκειμένου να παρακάμψει την ουρά και να προσεγγίσει το χώρο τον αφίξεων για την παραλαβή του συγκεκριμένου επιβάτη.
Για παράδειγμα, για διαδρομές από το αεροδρόμιο, ο επιβάτης πρέπει να συμπληρώσει ονοματεπώνυμο, αριθμό πτήσης και από πού προσγειώθηκε η πτήση του.

 

 

Η εφαρμογή που καλύπτει τις απιστίες

O οδηγός τότε θα περιμένει τον επιβάτη σε προκαθορισμένα σημεία.
Ελευθέριος Βενιζέλος
Για παράδειγμα για διαδρομές από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, το pick-up point είναι στις αφίξεις, στον χώρο των προμισθωμένων.
Στην έξοδο 1 για αφίξεις από χώρες εκτός Σένγκεν και στην έξοδο 4 για αφίξεις εντός Σένγκεν. Φυσικά, όπως ισχύει πάντα με το Taxibeat, υπάρχει πάντα η δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης του οδηγού σε περίπτωση που χρειαστούν περαιτέρω συνεννοήσεις.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !