Online Screen Recorder

Microsoft Surface Pro με Windows 8, Τιμές και διαθεσιμότητα στην Αμερική

0
Microsoft Surface Pro με Windows 8, Τιμές και διαθεσιμότητα στην ΑμερικήΕδώ και ένα μήνα το Microsoft Surface με επεξεργαστή ARM και Windows 8 RT κυκλοφορεί στην αγορά Αμερική, Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (Ελλάδα από το νέο έτος). Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον του κόσμου για την ταμπλέτα της Microsoft (δεν μου αρέσει η λέξη ταμπλέτα, αλλά εδώ ταίριαζε) είναι χλιαρό και αν αναγκαστεί η εταιρεία να ρίξει την τιμή του θα έχει πρόβλημα με τους κατασκευαστές υπολογιστών που πουλάνε και αυτοί Windows 8 tablets.
Σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε τις τιμές των μοντέλων με επεξεργαστές Intel Core i5 και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 8 Pro ικανά να τρέξουν εφαρμογές των Windows 7. Πρόκειται δηλαδή όχι για απλά tablets (όπως το Surface με windows 8 RT) που καταναλώνουν εφαρμογές, αλλά για πλήρης υπολογιστές.
• Microsoft Surface Pro 64GB: 899 δολάρια Αμερικής
• Microsoft Surface Pro 128GB: $999 δολάρια Αμερικής
Οι παραπάνω τιμές είναι μαζί με πενάκι τεχνολογίας Palm Block ενώ το κάλλυμα-πληκτρολόγιο Touch Cover θα πρέπει να το προμηθευτείτε ξεχωριστά. Τα δύο νέα μοντέλα Surface θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην Αμερική μέσα στον Ιανουάριο και διαθέτουν οθόνη 10.6 ιντσών με ανάλυση Full HD 1920×1080 pixels, θύρα USB 3.0 κανονικού μεγέθους και έξοδο Mini DisplayPort.

Microsoft Surface Pro με Windows 8, Τιμές και διαθεσιμότητα στην Αμερική
Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !