Online Screen Recorder

«Πολύ έξυπνος και πολύ φιλόδοξος» λέει ο Whitmarsh για τον Perez

0

«Πολύ έξυπνος και πολύ φιλόδοξος» λέει ο Whitmarsh για τον Perez

Από την ημέρα που η McLaren ανακοίνωσε ότι ο Sergio Perez θα οδηγεί γι' αυτούς από το 2013 και ύστερα, ο νεαρός Μεξικανός φαίνεται να έχει αγχωθεί καθώς στους τελευταίους αγώνες για διάφορους λόγους δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Ο Perez αρχικά εγκατέλειψε στο Ιαπωνικό GP μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να προσπεράσει τον Lewis Hamilton. Στο GP Κορέας είχε μια διαμάχη με τον μελλοντικό του team-mate στην πρώτη στροφή του αγώνα εκνευρίζοντας τον Jenson Button και στην Ινδία εγκατέλειψε μετά από επαφή με τον Daniel Ricciardo η οποία προκάλεσε κλατάρισμα στο ελαστικό του.

Σίγουρα δεν είναι και τα μεγαλύτερα λάθη του κόσμου αλλά όλα αυτά ανεβάζουν την πίεση που ασκείται στον νεαρό για το νέο του εργασιακό περιβάλλον το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχε μέχρι τώρα. Ο Martin Whitmarsh, όμως, δεν ανησυχεί για το νέο απόκτημα της ομάδας του λέγοντας πως ο Perez είναι έξυπνος, γρήγορος, ενθουσιώδης και όλα αυτά μπορούν να βγουν μόνο σε καλό.
«Είναι ένας νέος και ενθουσιώδης οδηγός. Το να είσαι ενθουσιώδης είναι καλό, όχι κακό. Στο τελευταίο GP έκανε πολύ καλή δουλειά στις κατατακτήριες. Έχει την ταχύτητα και θέλει να νικήσει. Αλλά αν δεν μάθει στα 22 του τότε κάτι πάει στραβά. Δεν έχω περάσει πολύ χρόνο μαζί του αλλά όσο τον έχω γνωρίσει μπορώ να πω ότι είναι πολύ έξυπνος και πολύ φιλόδοξος. Προς το παρόν είναι πολύ ταπεινός, αν όμως καταφέρουμε να τον κάνουμε παγκόσμιο πρωταθλητή τότε αναπόφευκτα αυτό θα αλλάξει λίγο», δήλωσε ο Whitmarsh.
Ο Perez έχει συμβόλαιο με τη Sauber μέχρι το τέλος της χρονιάς και αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά δεν θα μπορέσει να δουλέψει σε βάθος με τη νέα του ομάδα πριν από τη νέα χρονιά. Σίγουρα όμως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι Lewis Hamilton και Sergio Perez θα αποδεσμευθούν από τις ομάδες τους, έτσι ο Whitmarsh θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνονται. «Θέλουμε να σεβαστούμε το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τη Sauber, κι έτσι έχουμε περιορισμένες επαφές προς το παρόν. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη Sauber και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τους πιέσουμε».
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !