Online Screen Recorder

FujiFilm FinePix F800EXR, Compact camera που συνδέεται ασύρματα με Android και iOS συκευές

0
FujiFilm FinePix F800EXR, Compact camera που συνδέεται ασύρματα με Android και iOS συκευέςΕίναι μεγάλη ευκολία να μπορείς να στέλνεις τις φωτογραφίες και τα videos που έχεις τραβήξει από την κάμερα σου απευθείας στο smartphone και αυτό έχει κινήσει το ενδιαφέρον των κατασκευαστών φωτογραφικών μηχανών που έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν ο ένας μετά τον άλλο μοντέλα με ικανότητα ασύρματης δικτύωσης με Android και iOS συσκευές.
Σειρά έχει η FujiFilm FinePix F800EXR να μπει σε αυτό το νέο πεδίο ανταγωνισμού, με ένα μοντέλο που συνοδεύεται από την Photo Receiver app για Android και iOS, η οποία αναλαμβάνει να στείλει μέχρι και 30 εικόνες τη φορά μέσω WiFi σύνδεσης από την κάμερα στο smartphone. Με την αντίστοιχη εφαρμογή στη μηχανή μπορείτε να κάνετε geotagging, ενώ υπάρχουν και φίλτρα τύπου Instagram για να δημιουργήσετε ανάλογα εφέ.
Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με έναν αισθητήρα CMOS EXR στα 16 megapixelw, με οπτικό zoom 20x, ικανότητα καταγραφής video 1080p και ικανότητα λήψης φωτογραφιών RAW.


Πηγή
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !