Online Screen Recorder

15χρονη αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεχε τα πειράγματα των συμμαθητών της

Alberto Portokalis
0
Νέα τροπή πήρε η υπόθεση του θανάτου μιας 15χρονης μαθήτριας από το Στέιτεν Άιλαντ της Νέας Υόρκης που έχασε την ζωή της όταν την πάτησε λεωφορείο. Χθες η αστυνομία αποκάλυψε ότι εξετάζοντας το πτώμα της νεαρής μαθήτριας βρήκαν σημείωμα στο οποίο η 15χρονη εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αυτοκτόνησε.
Η Αμάντα Κάμινγκς πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου όταν την πάτησε ένα λεωφορείο και στην αρχή η αστυνομία έκανε λόγο για δυστύχημα. Ωστόσο η σχετική έρευνα αποκάλυψε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία καθώς η νεαρή κοπέλα είχε πάνω της σημείωμα αυτοκτονίας, ενώ αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν πως είδαν την κοπέλα να βουτά μόνη της μπροστά στο λεωφορείο.
Η Αμάντα είχε και στο παρελθόν απειλήσει να αυτοκτονήσει και μαλιστα είχε νοσηλευτεί και σε νοσοκομείο. Οι συγγενείς της μιλούν για ένα ευαίσθητο παιδί που για χρόνια βασανίζονταν από τους συμμαθητές και τους φίλους της που την πείραζαν διαρκώς όχι μόνο στο σχολείο αλλά και μέσω Facebook. Χαρακτηριστικό είναι το post που είχε γράψει η κοπέλα πριν από λίγους μήνες «Οκ Θα πάω λοιπόν να γαμ..ώ όπως λέτε. Θα πάω να αυτοκτονήσω με αυτό το μαχαίρι, με αυτά τα χάπια... Ούτως η άλλως αυτή η ζωή δεν έχει άλλο νόημα». Αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως οι «δήθεν φίλοι» της συνέχιζαν να την κοροϊδεύουν ακόμα και την ημέρα της αυτοκτονίας της. Κάποιος έγραψε στο προφίλ της στο Facebook «Έπεσε μπροστά σε ένα λεωφορείο LOL (Laughing Out Loud – δηλαδή: Πεθαίνω από τα γέλια)».
Άλλοι αναφέρουν πως η Αμάντα έπασχε από κατάθλιψη που επιδεινώθηκε τόσο με τα σχόλια των φίλων της όσο και με τον πρόσφατο χωρισμό της με έναν 19χρονο την ημέρα των Χριστουγέννων που την παράτησε για μια φοιτήτρια. Η μητέρα της Αμάντα αποκαλύπτει πως η φοιτήτρια έστελνε απειλητικά μηνύματα στην κόρη της. Επίσης συμμαθήτριες της Αμάντα την απειλούσαν μέσω Facebook πως θα κατηγορούσαν το 19χρονο αγόρι της για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !