Online Screen Recorder

Bugatti Galibier

0
Το πράσινο φώς για την παραγωγή της εξωτικής Bugatti Galibier έδωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας Wolfgang Dürheimer. Ο Γερμανός δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η εταιρεία του θέλει να γίνει ο ηγέτης στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων και για να γίνει αυτό χρειάζονται μοντέλα σαν την Galibier.
Ετσι έχει αποφασιστεί η παραγωγή του αυτοκινήτου, το οποίο αναμένεται στους δρόμους το 2013. Αρχικά μάλιστα θα παραχθούν 1.500 κομμάτια, αριθμός εντυπωσιακός αν αναλογιστεί κανείς ότι το αυτοκίνητο θα κοστίζει περίπου 1.000.000 ευρώ! Αυτό βέβαια σημαίνει πως η ζήτηση είναι ήδη ιδιαίτερα αυξημένη!

Η Galibier (κρατάμε μία επιφύλαξη στο όνομα αυτό γιατί ακούγεται κε το Royale), εκτός από τέσσερις θέσεις θα έχει και τέσσερις πόρτες, διεκδικώντας τον τίτλο του ταχύτερου και ισχυρότερου sedan στον κόσμο! Θα εξοπλίζεται με ένα τερατωδών διαστάσεων 16κύλνδρο κινητήρα που θα έχει χωρητικότητα 8,0 lt.
Ουσιαστικά πρόκειται για τον κινητήρα W που τοποθετείται ήδη στην Veyron αλλά στην περίπτωση της Galibier θα εξοπλίζεται με δύο μηχανικούς υπερσυμπιεστές (αντί για τέσσερα turbo). Η ισχύς του μοτέρ θα κυμαίνεται περίπου μεταξύ 800 με 1000 PS, ενώ η τελική θα φτάνει τα 390 km/h!
Σημειώστε πως μετά τις δηλώσεις περί παραγωγής του Προέδρου της εταιρείας, ήδη πολλοί σπεύσανε να την παραγγείλουν, οπότε όσοι πιστοί… σπεύσατε!
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !