Online Screen Recorder

Συναγερμός στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια

Alberto Portokalis
0
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια. Αξιωματούχοι ανέφεραν ότι ένας ένοπλος βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος και συνέστησαν μεγάλη προσοχή.

Τρεις νεαροί ειδοποίησαν τις αρχές ότι είδαν έναν άγνωστο άντρα με ένα αντικείμενο που έμοιαζε με όπλο να τριγυρνά στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου.

Στη σχολή σήμανε αμέσως συναγερμός και οι αρχές ειδοποίησαν τους φοιτητές να μείνουν εντός των κτηρίων της πανεπιστημιούπολης και να ασφαλίσουν τις πόρτες.

Η ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου ανέφερε ότι ένα άτομο με όπλο εθεάθη κοντά στο κτίριο Ντίετρικ και κάλεσε όλους όσους βρίσκονται στο πανεπιστήμιο να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να ασφαλίσουν τις πόρτες.

Οι φρουροί της σχολής έψαξαν την περιοχή αλλά δεν εντόπισαν κάποιον άντρα που ταίριαζε στην περιγραφή που έδωσαν οι φοιτητές, ενώ απευθύνουν έκκληση σε όποιον δει οτιδήποτε ύποπτο να τους ειδοποιήσει.

Τον Απρίλιο του 2007 ο Τσο Σέουνγκ-χουι πυροβόλησε και σκότωσε 32 άτομα στο ίδιο πανεπιστήμιο, πυροβολώντας αδιακρίτως επί 2,5 ώρες, σπέρνοντας στο διάβα του χάος και τρόμο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !