Online Screen Recorder

Γενέθλια στην πισίνα για τον Tom Cruise

Alberto Portokalis
0
«Χτύπησε» 32 βαθμούς Κελσίου χτες στο Μαϊάμι και ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για την οικογένεια Cruise να τρέξει στις πισίνες, γιορτάζοντας παράλληλα και τα 49α γενέθλια του μπαμπά Tom.
Η μαμά Katie και η 5χρονη μικρούλα Suri φόρεσαν τα δροσερά τους μπικίνι και καταφθάνοντας στο πάρτι έκπληξη, «ξεχύθηκαν» για βουτιές και παιχνίδια με τις πελώριες θαλάσσιες μπάλες. Η μητέρα, πιο αδύνατη από ποτέ, επέλεξε να βάλει ένα μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι, ενώ η μικρή κυρία Cruise διάλεξε ένα φωτεινό φούξια με ασορτί σαγιονάρες.

Ο εορτάζων τώρα, Tom εμφανίστηκε στο πάρτι με ένα πολύ ωραίο εφαρμοστό μαγιό- βερμούδα, φανερά ανανεωμένος και πολύ γυμνασμένος, απολαμβάνοντας την οικογένειά του να διασκεδάζει και περνά όμορφες στιγμές.

Το πάρτι συνεχίστηκε με ξέφρενους ρυθμούς και η ευτυχισμένη οικογένεια, φορώντας αέρινα ρούχα χόρεψε, έφαγε και ήπιε μαζί με φίλους. Η μικρή Suri για άλλη μια φορά δεν αποχωρίστηκε τα χρυσά της πέδιλα με τακούνια, ενώ αυτή τη φορά επέλεξε να βάψει το πρόσωπό της, ένεκα της ξεχωριστής ημέρας, σε σχήμα πεταλούδας.

Χρόνια Πολλά Tom!!!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !