Online Screen Recorder

Επέζησαν 51 άτομα σε αεροπορικό δυστύχημα στο Κονγκό

0
Οι νεκροί από τη συντριβή του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Κισανγκάνι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό ανέρχονται στους 127 ενω οι επιζήσαντες στους 51.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών της χώρας είπε ότι η αεροπορική εταιρεία Hewa Bora, στην οποία ανήκε το αεροσκάφος, είχε υποτιμήσει τον αριθμό των επιβατών που ανερχόταν σε 178.

Από αυτούς σώθηκαν οι 51.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Σταύρος Παπαϊωάννου είχε δηλώσει αρχικά ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν 110 άτομα, από τα οποία σκοτώθηκαν 53 και επέζησαν 57.

Το αεροσκάφος συνετρίβη ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί εν μέσω κακοκαιρίας, δήλωσε αξιωματούχος της αεροπορικής εταιρίας του Κονγκό, Hewa Bora.

«Ο πιλότος προσπάθησε να προσγειώσει το αεροσκάφος αλλά προφανώς δεν προσεδαφίστηκε στον αεροδιάδρομο» δήλωσε ο κ. Παπαϊωάννου.

«Η συντριβή σημειώθηκε περίπου 200 μέτρα από το αεροδρόμιο Κισανγκάνι την ώρα της προσγείωσης και ενώ έπεφτε δυνατή βροχή» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Λαμπέρ Μέντε.

Η Hewa Bora βρίσκεται στην λίστα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις απαγορευμένες αεροπορικές εταιρίες καθώς δε θεωρείται ασφαλής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !