Online Screen Recorder

GP Καναδά, ταχύτερος ο Αλόνσο

0
Η πρώτη περίοδος σημαδεύτηκε από την επαφή που είχε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Σεμπάστιαν Φέτελ με τον «τοίχο των πρωταθλητών».
Απέμεναν 33 λεπτά για την ολοκλήρωση της 1ης περιόδου όταν ο Γερμανός πάτησε άτσαλα το κερμπ στο σικέιν με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της RB7 και να χτυπήσει στην έξοδο καταστρέφοντας το εμπρός δεξιά τμήμα.
Οι αγωνοδίκες έβγαλαν κόκκινη σημαία και πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι να καθαρίσει η πίστα. Ο Φέτελ που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε κάνει μόλις 8 γύρους δεν μπόρεσε να επανέλθει.

Ταχύτερος όλων ο Ρόσμπεργκ που έφερε τη Mercedes στην κορυφή των χρόνων χρησιμοποιώντας την μαλακή γόμα που δεν είναι η ταχύτερη.

Αντίθετα ο Αλόνσο σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο της 2ης περιόδου χρησιμοποιώντας την πολύ μαλακή γόμα. Οι δυο Μercedes στην 2η περίοδο περιορίστηκαν σε δοκιμές για τον αγώνα με αντίστοιχο αντίκτυπο σε χρόνους.

Μετά την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών ο Σέρτζιο Πέρεζ που δεν αγωνίστηκε στο Μονακό λόγω του ατυχήματος που είχε στις δοκιμές ανέφερε στην ομάδα του ότι δεν αισθάνεται καλά. Η Sauber αποφάσισε αμέσως να τον αντικαταστήσει. Τη θέση του θα πάρει ο δοκιμαστής της McLaren, Πέντρο ντε λα Ρόσα που πέρυσι αγωνίζονταν για την Ελβετική ομάδα μέχρι τη στιγμή που απομακρύνθηκε κάπως άκομψα προς χάριν του Νικ Χάιντφελτ.

Ο Πέρεζ προτού δηλώσει ότι ζαλίζεται συμπλήρωσε 27 γύρους και ήταν ταχύτερος από τον teammate του Καμούι Κομπαγιάσι. Ο Ιάπωνας είχε μια έξοδο στην 2η περίοδο δοκιμών που προκάλεσε και την 2η κόκκινη σημαία της ημέρας καταστρέφοντας την Sauber στην στροφή Νο 4.

Ο ντε λα Ρόσα με ελάχιστο χρόνο προσαρμογής κατάφερε να σημειώσει μ’ ένα μονοθέσιο που οδηγεί για πρώτη φορά αξιοπρεπή χρόνο.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !