Online Screen Recorder

Επιθυμείτε να ξεπεράσετε τα όριά σας και δεν ξέρετε το πώς;

0
Μία μοναδική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι αποφασίσουν να ξορκίσουν τους φόβους τους κάνοντας μία βόλτα στον CN Tower στο Τορόντο.
Μία πρόκληση που λίγοι μπορούν να αντέξουν και κυρίως όσοι δεν έχουν υψοφοβία. Γιά όσους αναζητούν έντονες συγκινήσεις και σπορ που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, η πιο σωστή επιλογή είναι το "EdgeWalk".

Δεμένος από ένα και μόνο καλώδιο σε μία κατασκευή 116 ορόφων κάνεις βόλτα γύρω από την κορυφή του πύργου για 175 δολάρια. Ο "περίπατος στα ύψη" διαρκεί 90 λεπτά.

Οι επισκέπτες σε ομάδες των 6 ή 8 ατόμων φορούν προστατευτικούς ιμάντες και ανεβαίνουν στον πύργο με τη συνοδεία έμπειρων και εκπαιδευμένων οδηγών. Όσοι το επιλέξουν θα πρέπει να ικανοποιούν όλες τις προϋποθέσεις ύψους και βάρους για να εξασφαλισθεί η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Πρόκειται για το πρώτο τουριστικό αξιοθέατο, τέτοιου είδους, της Βόρειας Αμερικής. Οι εργασίες κατασκευής ολοκληρώθηκαν το 1976. Πρόκειται για τον πιο ψηλό πύργο στον κόσμο και δέχεται πάνω από 1.5 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !