Online Screen Recorder

Γυμνοί παίκτες για μεγαλύτερη απόλαυση

0
Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει αυτή τη πιπεράτη συνήθεια των Αμερικανών παρουσιάζοντας συνεντεύξεις από γυμνούς gamers σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Σόχο της Νέας Υόρκης. Εκεί οι λάτρες του παιχνιδιού χωρίς αναστολές αντί να κρύψουν τα απόκρυφα σημεία του σώματός τους παίζουν έχοντας χαλαρή διάθεση το παιχνίδι τους... και στη συνέχεια ό,τι προκύψει.

Όμως τα φαινόμενα απατούν. Σύμφωνα με την Daily Mail, πολλοί εξεπλάγησαν όταν είδαν το... "ντοκιμαντέρ", αλλά όπως αποκαλύφθηκε δεν πρόκειται για "νέα συνήθεια", αλλά για διαφημιστικό κόλπο εταιρείας που προωθεί νέο προϊόν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι γυμνοί παίκτες, είναι στην πραγματικότητα ηθοποιοί που απλώς έπαιζαν τον ρόλο τους στο σποτ.



Το κόλπο έπιασε βέβαια, καθώς το κλιπ διάρκειας 90 δευτερολέπτων είχε μέσα σε επτά μέρες πάνω από 500.000 επισκέψεις, ενώ προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια.

Οι δημιουργοί του πιστεύουν ότι η πλειοψηφία όσων το είδαν δεν κατάλαβαν ότι πρόκειται για διαφήμιση σχετικά με αξεσουάρ κονσόλας, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρείας, Τζέιμς Πέρσλεϊ, αρνήθηκε ότι τέτοιου είδους διαφημιστικά εκμεταλλεύονται την άγνοια των καταναλωτών, υποστηρίζοντας ότι πολλοί από αυτούς προτιμούν να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί αυτό τους διασκεδάζει.

"Είναι σαν να πηγαίνεις σε σόου με μάγους. Ξέρεις ότι δεν είναι αληθινό, αλλά θέλεις να μάθεις πώς έβγαλε ένα αυτοκίνητο μέσα από έναν φάκελο" λέει χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !