Online Screen Recorder

Alfa Romeo αποκαλύπτει την πρωτότυπη «4C»,

0
 H Alfa Romeo αποκαλύπτει στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης την πρωτότυπη «4C», που θα ακολουθεί τα σχεδιαστικά και όχι μόνο χνάρια της κορυφαίας «8C»!







Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα… προκλητικό όσο και ελκυστικό σε σχεδίαση αυτοκίνητο για δύο επιβάτες, με μαλακή ή σκληρή οροφή (Coupe ή Spider δηλαδή), που θυμίζει σε πολλά σημεία τη μεγαλύτερη 8C, το οποίο κινείται από έναν 4κύλινδρο κινητήρα με απόδοση κοντά στους 250 ίππους (λέγε με 1.750 ΤΒi). Η κίνηση μεταδίδεται –προς απογοήτευση των φανατικών alfisti- στους εμπρός και όχι στους πίσω τροχούς.
Από εκεί και πέρα, τώρα, στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης η ιταλική εταιρεία ενδέχεται να παρουσιάσει και τη νέα MiTo ΜΥ2011. Επί της ουσίας, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα πρόκειται για μια ελαφρώς ρετουσαρισμένη, σε εξωτερική περιβολή, εκδοχή του γνωστού ιταλικού σούπερ μίνι, με πολύ μικρές αλλαγές και «επεμβάσεις» στο εσωτερικό της.
Ωστόσο, η μεγάλη είδηση, σύμφωνα με διεθνείς πηγές, όσον αφορά τη «νέα» MiTo είναι η υιοθέτηση του γνωστού 2κύλινδρου TwinAir υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα των 875 κ.εκ. του Γκρούπο, που είδαμε για πρώτη φορά στο «500άρακι» της Fiat, ο οποίος θα αποδίδει ειδικά για την περίπτωση της MiTo 105 ίππους.

Πηγή: 4troxoi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !