Online Screen Recorder

«Φονικό» δίδυμο! (video)

0
Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την ΑΕΚ με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τους Σκόκο, Λυμπερόπουλο και Λαγό ως τριάδα πίσω από τον Μπλάνκο, ενώ στο κέντρο δίπλα στον Μάκο ήταν ο Γκερέιρο.Ο Βραζιλιάνος, πολιτογραφημένος Πολωνός, δικαίωσε τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε καθώς ήταν αυτός που έφτιαξε το 0-1 του Μπλάνκο, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζει κανείς την εκπληκτική κίνηση και κεφαλιά που κάνει ο Αργεντινός, ο οποίος έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι κίνδυνος-θάνατος στην αντίπαλη περιοχή.




Από τη στιγμή που το ματς πήγε καλά από την αρχή για την Ένωση, ήταν λίγο-πολύ δεδομένο ότι θα συνεχιζόταν έτσι. Οι Κιτρινόμαυροι, άλλωστε, έχουν αποδείξει ότι είναι ομάδα ψυχολογίας και κατάφεραν στη συνέχεια να ελέγξουν πλήρως το ματς. Ο Γκερέιρο βοηθούσε πολύ στο να κυκλοφορεί σωστά η μπάλα, οι Καράμπελας και Γεωργέας ανέβαιναν από τα άκρα, ο Λυμπερόπουλος είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Μπλάνκο και στο 38' από τη σέντρα του Καράμπελα και το βολέ του Λύμπε, ήρθε και το 0-2.

Επειδή ΑΕΚ χωρίς... αγωνία δεν γίνεται, στο 44' η άμυνα ξέχασε τον Γεωργιάδη που με εκπληκτικό γυριστό σουτ μείωσε σε 1-2, αλλά στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός δεν κατάφερε να κυνηγήσει κάτι παραπάνω. Η Ένωση είχε αλληλοκάλυψη, διατηρούσε την μπάλα στην κατοχή της, την κυκλοφορούσε σωστά και ήταν συνεχώς απειλητική. Πέτυχε γκολ, με τον Λυμπερόπουλο, που ακυρώθηκε επειδή ο βοηθός είδε οφσάιντ, αλλά στο 82' κλείδωσε το ματς με το πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργέας και μετέτρεψε σε γκολ ο Λυμπερόπουλος, για το 1-3.

Man of the match: Πέτυχε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, βοηθούσε πάντα τον Μπλάνκο με τον οποίο συνεργαζόταν άψογα όπως και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, σκόραρε και από τη βούλα του πέναλτι ενώ θα έκανε χατ τρικ αν δεν σήκωνε το σημαιάκι ο βοηθός. Ο λόγος για τον Λυμπερόπουλο, που όταν είναι σε καλή μέρα, ανεβάζει την απόδοση όλης της ομάδας.

Αδύναμος κρίκος: Στον Πανσερραϊκό σίγουρα θα περίμεναν περισσότερα από τον Σουμπίνιο. Πέραν μιας εκτέλεσης φάουλ δεν έκανε τίποτα άλλο αξιοσημείωτο...

Στο ύψος του: Μπορεί να θεωρείται ουσιαστικά τελειωμένος για την ΑΕΚ, αλλά ο Γκερέιρο έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στις Σέρρες. Έφτιαξε το πρώτο γκολ του Μπλάνκο, είχε καθαρό μυαλό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, απέφυγε τα λάθη και βοηθούσε τα μέγιστα στο να κυκλοφορεί σωστά η μπάλα.

Η γκάφα: Την έκανε η άμυνα της ΑΕΚ στη φάση της μείωσης του σκορ από τον Γεωργιάδη. Τον άφησαν εντελώς ανενόχλητο να σουτάρει.

Το στραγάλι: Απολύτως σωστή ήταν η διαιτησία του Γιάχου. Κοντά στις φάσεις, δεν έχασε ούτε μία και απέδειξε πως... όταν θέλουν οι διαιτητές, μπορούν να τα πάνε μια χαρά. Για τη φάση του γκολ της ΑΕΚ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, η ευθύνη είναι του β' βοηθού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !