Online Screen Recorder

Συμφωνία Λίβερπουλ-Τσέλσι για Τόρες!

0
Σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες ήρθε η Τσέλσι στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο ιδιοκτήτης των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς, δαπάνησε το ποσό των 58 εκατ. ευρώ για να φέρει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" τον διεθνή Ισπανό άσο. Στα μπλε ντύθηκε και ο Νταβίντ Λουίζ της Μπενφίκα.





Με ανακοίνωσή που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του Μερσεϊσάιντ αναφέρεται ότι: "Η Λίβερπουλ επιβεβαιώνει ότι απόψε συμφώνησε στο οικονομικό με την Τσέλσι για την πώληση του Φερνάντο Τόρες. Ο ποδοσφαιριστής έχει, πλέον, την άδεια του συλλόγου να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Λονδίνου".

Ο Φερνάντο Τόρες περνάει αυτή τη στιγμή από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι, η οποία γίνεται η τρίτη ομάδα της καριέρας του μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Λίβερπουλ, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από την λονδρέζικη ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη στο Λίβερπουλ έχουν αρχίσει να καίνε τις φανέλες του διεθνή άσου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την μετακίνηση του στους "μπλε".

Στην Τσέλσι και ο Νταβίντ Λουίζ

Παράλληλα, η Τσέλσι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος αναμένεται στο Λονδίνο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Μπενφίκα στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Πιο αναλυτικά, οι «αετοί» θα εισπράξουν 17,1 εκατομμύρια λίρες, ποσό που μπορεί υπό προϋποθέσεις να φτάσει στα 21,6 εκ. λίρες με τη μορφή των μπόνους, καθώς και τον Σέρβο μέσο, Νεμάνια Μάτιτς. Ο 23χρονος αμυντικός έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας τέσσερις φορές, ενώ την περσινή περίοδο αποτέλεσε βασικό πυλώνα της Μπενφίκα στην πορεία της για την κατάκτηση του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !