Online Screen Recorder

Αύριο στην Ελλάδα ο Μίτσελ.

0

Ο Ισπανός μέσος Μιγκέλ Μάρκος Μαδέρα (ευρέως γνωστός ως... Μίτσελ) αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ. Θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφική προσθήκη για την Ένωση, ενώ έπονται τουλάχιστον δύο ακόμα!





Το εμπόδιο της αγγλικής Μπέρμπιγχαμ ξεπεράστηκε καθώς οι δύο εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή αγόρασαν τα δικαιώματά του 25χρονου μέσου από τη Μπέρμιγχαμ και θα τον παραχωρήσουν στην Ενωση με τη μορφή δανεισμού (οι Κιτρινόμαυροι θα καταβάλουν περίπου 150.000 ευρώ) ως το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ευχάριστο για την ΑΕΚ είναι ότι εφόσον ο ποδοσφαιριστής ικανοποιήσει, τότε θα έχει τη δυνατότητα να τον κρατήσει ακόμα περισσότερο αφού θα οριστεί μια λογική οψιόν αγοράς του Μίτσελ ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα της συνιδιοκτησίας.
Λατρεία Χιμένεθ

Ο Μίτσελ έρχεται στην ΑΕΚ με τις ευλογίες του προπονητή της ομάδας Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος θεωρεί ότι πρόκειται για ένα μοντέρνο αμυντικό χαφ με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, πολύ καλή πάσα αλλά και ιδανική ανασταλτική συμπεριφορά στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Δεν είναι τυχαίο ότι μιλώντας προσφάτως γι εκείνον, έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων υποστηρίζοντας ότι «αν ο Μίτσελ είναι στο επίπεδο που ήταν πέρυσι, τότε μιλάμε για έναν τεράστιο ποδοσφαιριστής. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Αγγλοι έδωσαν τόσα λεφτά για τον αποκτήσουν. Τον παίκτη που εγώ έβλεπα στην Σπόρτινγκ Χιχόν, ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης θα τον ήθελε».

Ποιος είναι ο Μίτσελ

Ο 25χρονος (γεννημένος στις 08/11/1985) Μίτσελ ξεπήδησε από τις ακαδημίες της Οβιέδο, εν συνεχεία μετακόμισε στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Χιχόν και το 2004 προβιβάστηκε στην β’ ομάδα.

Χρειάστηκε μόλις σεζόν για να πάρει προαγωγή στην πρώτη ομάδα με τη φανέλα της οποία αγωνίστηκε (για πέντε συναπτά έτη) σε 139 ματς σκοράροντας 7 γκολ. Τον Ιανουάριο του 2010 η Μπέρμιγχαμ δαπάνησε περίπου 4 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από τη Χιχόν και ο Μίτσελ μέτρησε εννέα συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ ως το περασμένο καλοκαίρι.
Φέτος ωστόσο αγωνίστηκε μόλις σε τρία ματς του αγγλικού Λιγκ Καπ καθώς ο προπονητής της αγγλικής ομάδας Αλεξ Μακλίς έκρινε ότι δεν ταιριάζει στα σχέδιά του κι εν τέλει εισηγήθηκε την απομάκρυνσή του.

Αρέσει ο Φιόλουσον

Ο ισλανδός στόπερ Γιαν Φιόλουσον αποτελεί προσωπική του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Άρναρ Γκρέταρσον και τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της καριέρας του, δηλαδή ένα συμβόλαιο στην ΑΕΚ.

Οι υποψήφιοι συμπαίκτες του μιλούν για έναν κεντρικό αμυντικό με γνώση της θέσης, καλή τεχνική κατάρτιση και ηρεμία στο παιχνίδι του. Δεν θυμίζει ποδοσφαιριστή που περνά από τεστ, δεν διακατέχεται από άγχος και παίζει απλά και σίγουρα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ τον επιβράβευσε με αρκετά μπράβο κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης (προφανώς για να τον εμψυχώσει και να του δώσει αέρα - άλλωστε ίδια έκανε και με τους υπό δοκιμή Λουσέν, Ροτέν και Ντρπιτς) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα εισηγηθεί κιόλας την απόκτησή του.

Ο Φιόλουσον θα προπονηθεί και αύριο στα Σπάτα και λογικά μετά θα ενημερωθεί από τον προπονητή και τη διοίκηση αν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση. Οι πιθανότητες πάντως μοιάζουν να είναι υπέρ του…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !