Online Screen Recorder

Βουτιά από τον εξώστη του κοινοβουλίου της Ρουμανίας.(video)

0
Από το μπαλκόνι του κοινοβουλίου της Ρουμανίας και μάλιστα την ώρα που στο βήμα βρίσκονταν ο πρωθυπουργός της χώρας Εμίλ Μποκ αποφάσισε να πέσει άνδρας, διαμαρτυρόμενος για τις περικοπές στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων.
 Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, στο τραπέζι του διαλόγου της κυβέρνησης βρίσκονταν η πρόταση μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση, για το νομοσχέδιο που ορίζει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα.





Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, ο πρωθυπουργός αποχώρησε από το βήμα για να διαπιστώσει τι συνέβη, ενώ ο άνδρας λάμβανε ήδη τις πρώτες βοήθειες.

Ο άνδρας, του οποίου τα στοιχεία εξακολουθούν να παραμένουν άγνωστα, φορούσε μπλουζάκι, πάνω στο οποίο αναγράφονταν: "Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε".

Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο έφθασαν εμπειρογνώμονες από την Επιθεώρηση Εκτάκτων Καταστάσεων, ενώ ο γερουσιαστής των Φιλελευθέρων, Εμίλιαν Φράνκου δήλωσε ότι πριν πέσει από το μπαλκόνι, άκουσε τον άνδρα να φωνάζει: "Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου".

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου με σοβαρά τραύματα, ενώ τελικά η συζήτηση στο κοινοβούλιο αναβλήθηκε και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στην μέρα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !