Online Screen Recorder

Ασταμάτητες οι Red Bull στη Σιγκαπούρη.

0
Είχε πέσει το σούρουπο, με μία ώρα να απομένει ακόμα από την πρώτη δοκιμαστική περίοδο 90 λεπτών όταν βγήκαν τα «μεγάλα όπλα» στην πίστα και καθώς οι συνθήκες βελτιώνονταν, αναπόφευκτα οι χρόνοι μειώθηκαν.
Στο τέλος της πρώτης περιόδου ήταν ο Μαρκ Γουέμπερ της Red Bull, του οποίου ο τελευταίος γύρος ανέτρεψε τον σαφώς ανανεωμένο Σουμάχερ από την πρώτη θέση, κατά 0.119 δευτερόλεπτα.



Ακριβώς πίσω τους ήταν ο Άντριαν Σούτιλ, που ήταν και πάλι γρήγορος με τη Force India πιέζοντας το μονοθέσιό του, όντας ο τρίτος πιλότος που κατέβηκε το 1' 55".

Δεύτερη περίοδος

Οι πιλότοι της Red Bull «ταπείνωσαν» τους αντιπάλους τους με τις επιδόσεις τους στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών, σήμερα το βράδυ στη Marina Bay της Σιγκαπούρης.
Σε μια ταχύτερη περίοδο συγκριτικά με την προηγούμενη, καθώς το πρόσφατα ασφαλτοστρωμένο τμήμα της πίστας στεγνώνοντας είχε καλύτερη πρόσφυση, ο Φέτελ με την RB6 του έτρεχε τον γύρο σε 1' 46.660 δευτερόλεπτα, 0.627 πιο γρήγορα από ό, τι ο ομόσταβλός του Γουέμπερ.
Την ταχύτερη τριάδα αλλά με ένα μεγάλο κενό, συμπλήρωσε ο Τζένσον Μπάτον της McLaren, αφού ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 ολοκλήρωσε τον καλύτερο γύρο του σε 1' 47.690 δευτερόλεπτα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !