Online Screen Recorder

Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής φέρεται να τεμάχισε την πρώην σύντροφό του

0
Αστέρι του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας στραγγάλισε και τάισε σε σκύλους την πρώην σύντροφό του, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.
Ο Μπρούνο Φερνάντες, τερματοφύλακας της Φλαμένγκο παραδόθηκε στην αστυνομία, όταν βγήκε ένταλμα σύλληψής του, σχετικά με την εξαφάνιση της 25χρονης πρώην συντρόφου του, Ελίζα Σαμούδιο τον προηγούμενο μήνα.

Ο Φερνάντες αρνήθηκε οποιαδήποτε αδικοπραγία και δήλωσε ότι έχει "καθαρή τη συνείδησή του".
Ωστόσο η αστυνομία δήλωσε ότι μία ξαδέλφη του Φερνάντες έχει δόσει στοιχεία που υποδεικνύουν την ανάμειξή του στην εξαφάνιση και δολοφονία της κοπέλας. Σύμφωνα με την ίδια, ο ποδοσφαιριστής, που είναι παντρεμένος, είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η Σαμούντιο απήχθη από ξενοδοχείο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και στραγγαλίστηκε στην πόλη Μπέλο Οριζόντε. Ακόμη, ανέφεραν ότι ο δράστης έκοψε κομμάτια το σώμα της και το τάισε σε σκύλους και στη συνέχεια έθαψε το υπόλοιπο κάτω από τσιμέντο, όπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία.

Έχουν επίσης συλληφθεί η σύζυγος του Φερνάντες και ορισμένοι φίλοι του.

Η Φλαμένγκο ανέστειλε το συμβόλαιο του Φερνάντες και δήλωσε ότι ο δικηγόρος της ομάδας δεν θα τον υπερασπιστεί. Ήταν τερματοφύλακας του Ρίο ντε Τζανέιρο από το 2006. Ο ίδιος εξέφρασε τη λύπη του, που οι φήμες αυτές θα βλάψουν τις πιθανότητές του να παίξει για τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !