Online Screen Recorder

Τετρακίνητη η νέα Maserati Quattroporte

0
Ο CEO της Ιταλικής εταιρείας, Harald J. Wester, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τη νέα γενιά της πολυτελούς Maserati Quattroporte να εφοδιάζεται με τετρακίνηση και σύστημα Start and Stop.
Τα παραπάνω πλάνα εντάσσονται στο μεσοπρόθεσμο σχεδιασμό της διάσημης ιταλικής εταιρείας, που αποσκοπούν αφενός στην –αναγκαστική πλέον- μείωση των εκπομπών ρύπων σε ποσοστό έως και 25%, αφετέρου στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας του μοντέλου σε σχέση με τα αντίστοιχα γερμανικά των Audi (A8), BMW (σειρά 7), Mercedes (S-Class) και Porsche (Panamera). Έτσι, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των Διευθύνοντος Συμβούλου της Maserati, η νέα Quattroporte θα διαθέτει σύστημα Start&Stop, σε συνδυασμό με τετρακίνηση και ένα νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της ZF, ίδιο ακριβώς με αυτό που ήδη εξοπλίζει σήμερα τη σειρά 7 της BMW και το νέο Audi A8.
Παράλληλα με όλα τα παραπάνω, οι Ιταλοί φαίνεται να εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν με αφορμή το ντεμπούτο της νέας Quattroporte μια ολοκαίνουργια γενιά 6κύλινδρων ή και 8κύλινδρων, σε διάταξη V, κινητήριων συνόλων, με μικρότερο κυβισμό σε σχέση με το παρελθόν, αλλά με χαμηλότερους ρύπους και υψηλότερη απόδοση. _Χ.Α.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !