Online Screen Recorder

Κλείδωσαν το μωρό στο αυτοκίνητο και πήγαν να τα πιούν!

0
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ασυνείδητοι γονείς εγκατέλειψαν το τεσσάρων μηνών βρέφος τους μέσα σε κλειδωμένο αυτοκίνητο, τη στιγμή πού εκείνοι επιδίδονταν σε αχαλίνωτο clubbing σε νυχτερινό κέντρο της Λευκωσίας.
Ο λόγος για έναν 21χρονο Νιγηριανό και την 26χρονη Ρουμάνα σύντροφό του, οι οποίοι τα ξημερώματα κλείδωσαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου το μόλις τεσσάρων μηνών μωράκι τους, προκειμένου να πάνε ανενόχλητοι να διασκεδάσουν σε μουσικοχορευτικό κέντρο στην περιοχή της Εγκώμης....
Ύστερα από καταγγελία πολίτη στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Δομετίου, εντοπίστηκε στις 03:20 τα ξημερώματα ένα βρέφος το οποίο κοιμόταν στο πίσω κάθισμα σταθμευμένου και κλειδωμένου αυτοκινήτου.
Στη συνέχεια, αναζητήθηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος και δέκα λεπτά μετά εμφανίστηκαν οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι διασκέδαζαν σε μαγαζί της περιοχής και βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.
Οι γονείς συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της έκθεσης του μωρού, ενώ στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι. Σχετικά με το βρέφος, ειδοποιήθηκε κοινωνικός λειτουργός από το Γραφείο Ευημερίας, προκειμένου να φροντίσει το παιδάκι.


Στην Θράκη

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θράκη η είδηση εγκατάλειψης βρέφους, μόλις 7 μηνών, στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας από τη 18χρονη μητέρα του, η οποία αναγκάστηκε να παρατήσει το νεογέννητο βρέφος στη μέση του πουθενά, υπό τον φόβο της σύλληψής της από τις τουρκικές αρχές για προσπάθεια παράνομης εισόδου στην Ελλάδα.
Η 18χρονη Σομαλή αφού πέρασε στο ελληνικό έδαφος, αναζήτησε και βρήκε το παιδί της στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που πληροφορήθηκε την υπόθεση, αποφάσισε να χορηγήσει κατ' εξαίρεση και για ανθρωπιστικούς λόγους άδεια παραμονής, στην 18χρονη μητέρα Χοντάν Σίντο από τη Σομαλία.
Όπως ανακοίνωσε ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Ν. Ραπτόπουλος, όπου παραμένουν μητέρα και γιος, τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA στην οποία υποβλήθηκαν, έδειξαν με επιστημονικό τρόπο ότι η 18χρονη είναι η μητέρα του παιδιού.
Η18χρονη θα προσέλθει στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης την ερχόμενη Δευτέρα για να της χορηγηθεί η άδεια παραμονής.
Η ιστορία τους είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί και ο πατέρας του μικρού παιδιού, κάτι πού μεγαλώνει τις ελπίδες η οικογένεια να ξανασμίξει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !