Online Screen Recorder

Υπέγραψαν Αργυρίου, Ματεντζίδης

0
Στη διατήρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο φαίνεται ότι αποφάσισαν οι κιτρινόμαυροι μεγαλομέτοχοι Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.
Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη, παρουσία του συνεργάτη του τελευταίου Κώστα Καπετανάκη, αλλά και των Βασίλη Δημητριάδη και Άρναρ Γκρέταρσον. Δεδομένου ότι απομένει μόλις μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση των πλέι οφ, αποδεικνύεται πως η απόφαση των μετόχων της ΠΑΕ να πορευθούν με τον Σερβοέλληνα τεχνικό στον πάγκο είναι οριστική. Εντός της ημέρας, μάλιστα, δεν αποκλείεται να εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση.
Ο 62χρονος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2011.Πρόσφατα είχε δηλώσει πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει αν δεν τον διώξουν.


Η παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία συνεπάγεται ξεκαθάρισμα στην ομάδα, καθώς θέλει να επιβάλει τον δικό του νόμο στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Οι σχέσεις του με πολλούς παίκτες της ομάδας είναι από αδιάφορες ως κάκιστες και από τη στιγμή που ο ίδιος παραμένει, λογικά αυτοί θα φύγουν.
Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση των κιτρινόμαυρων φιλάθλων στη διαφαινόμενη παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι. Ο αγώνας της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να φανεί ποια είναι η γνώμη των φιλάθλων της ΑΕΚ.
Οι αντιδράσεις πάντως από την ώρα που έγινε γνωστή η πρόθεση των μεγαλομετόχων ήταν ποικίλες, χωρίς να λείπουν και οι ακραίες θέσεις υπέρ ή κατά του προπονητή.

Υπέγραψαν οι δύο νεαροί
Στο μεταξύ, παίκτες της ΑΕΚ και με τη βούλα είναι πλέον οι Αργυρίου και Ματεντζίδης, αφού το πρωί της Δευτέρας βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια. Παράλληλα, φωτογραφήθηκαν με την φανέλα της «Ένωσης», ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση, η οποία θα επισημοποιήσει τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Ντούσαν Μπάγιεβιτς.
Τους δύο νεαρούς παίκτες συνόδευε ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τσελεπής, καθώς μετά από επικοινωνία του προέδρου της «Ένωσης», Σταύρου Αδαμίδη, με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου της Κομοτηνής, Θοδωρή Σαββάκη, διευθετήθηκε ένα ζήτημα που είχε προκύψει σχετικά με την προκαταβολή που θα εισπράξουν οι Θρακιώτες. Το κόστος της διπλής μεταγραφής φτάνει τα 400.000 ευρώ περίπου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !