Online Screen Recorder

Τα χρέη του Τόλη "έφαγαν" την ωραία υπουργό

0
Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κυρίας Άντζελας Γκερέκου, που υπέβαλε ή ίδια το απόγευμα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ.Γιώργο Πεταλωτή, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη πως ο σύζυγος της Τόλης Βοσκόπουλος, φοροδιαφεύγει τα τελευταία 17 χρόνια.

Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ως εξής :
Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, έκανε αποδεκτή την παραίτηση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου.
Η Άντζελα Γκερέκου υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ευαισθησίας και ευθιξίας και προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή αφορμή για να πληγεί η Κυβέρνηση, παρά το ότι, όπως ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό, ουδεμία εμπλοκή έχει στις φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της.
Υπ. Οικονομικων: Ο νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο
Νωρίτερα το βράδυ της Δευτέρας, σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν οφειλές ύψους 5,5 εκ ευρώ, επισημαίνει ότι τα "μέτρα που είχαν ληφθεί για την είσπραξη της μεγάλης αυτής οφειλής προφανώς δεν υπήρξαν επαρκή, σημειώνει ότι "διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση τυχόν παραλείψεων" και τέλος διαβεβαιώνει ότι "όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση μεγαλοοφειλέτη, ο νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !