Online Screen Recorder

Μεθύσι τίτλου στο ΟΑΚΑ!

0
Μέσα σε αποθέωση από 50.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός με σκόρερ τους Σισέ (1') και Νίνη (45') νίκησε 2-0 τον Ηρακλή και στέφθηκε για 20η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ελλάδος. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα, φώναζαν μετά το 70' ρυθμικά τα ονόματα των παικτών αλλά και με συνθήματα “ψήφισαν” υπέρ της παραμονής Πατέρα στην προεδρία!
Το γρήγορο γκολ του Σισέ έδιωξε το άγχος στις κινήσεις των παικτών του “τριφυλλιού” που έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη. Δεν είχε συμπληρωθεί καλά-καλά το 30ο δευτερόλεπτο και μετά από σέντρα του Σεϊταρίδη και κεφαλιά πάσα του Λέτο, ο Σισέ από κοντά έκανε το 1-0. Στο 17΄ πρώτα ο Μπαντής και στη συνέχεια ο Γκαρσία απέκρουσε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Σισέ, μετά το κόρνερ του Νίνη. Ο “μικρός” πέτυχε στο 45ο λεπτό ένα από τα πιο θεαματικό φετινά γκολ που παρέπεμπαν σε ...Σαραβάκο! Με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο "παραθυράκι" του Μπαντή, πετυχαίνοντας το 2-0. Στο 54' είχε σουτ στο δοκάρι ο Καραγκούνης.



Να σημειωθεί ότι στο δεύτερο γκολ του Νίνη, σηκώθηκε από τη θέση του ο Νικόλας Πατέρας και φίλησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο! Στη συνέχεια οι οπαδοί δεν σταμάτησαν να φωνάζουν «νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές». Άναψαν κεράκια και βεγγαλικά μέσα σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα ιδίως στο πέταλο της Θύρας 1 με τους οργανωμένους. Μερικοί για να ...πικάρουν προφανώς τον Ολυμπιακό φώναζαν συνθήματα υπέρ του Βαλβέρδε, ενώ στο 82' μετά και από προτροπή του Νιόπλια η αντικατάσταση του Γιώργου Καραγκούνη έφερε standing ovation από τους οπαδούς αλλά και αποθέωση από τους συμπαίκτες του. Με τη λήξη χιλιάδες οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισαν έξαλλα παίρνοντας τις φανέλες από τους παίκτες, ενώ στη θυρα των επισήμων Πατέρας, Βγενόπουλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν φιλιά!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !