Online Screen Recorder

Virtual Sex: To παρόν και το μέλλον της εικονικής απόλαυσης

0
Ο Ιανουάριος είναι ένας καυτός μήνας για την τεχνολογία με το Consumer Electronics Show και τα keynote της Apple να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των απανταχού γκατζετάκηδων. Οι πιο μυημένοι, ωστόσο, γνωρίζουν ότι στις ίδιες ημερομηνίες με τη CES διεξάγεται και μια άλλη έκθεση, η Adult Entertainment Expo που είναι το μεγαλύτερο γεγονός για τη βιομηχανία της ερωτικής απόλαυσης.
Οι κοινές ημερομηνίες είναι κάθε άλλο παρά σύμπτωση. Η βιομηχανία του ερωτικού κινηματογράφου ήταν πάντα στο μεταίχμιο της τεχνολογίας και οι παράγοντες της έχουν την ευκαιρία να πεταχτούν λίγα τετράγωνα παρακάτω από το χώρο διεξαγωγής της AEE στο Λας Βέγκας και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις της τεχνολογίας. Τεχνολογίας που όπως έχουν αποδείξει στο παρελθόν ενσωματώνουν με θαυμαστή ταχύτητα κρίνοντας ολόκληρους τεχνολογικούς πολέμους όπως μεταξύ Blu-ray και HD DVD.

Εντός της έκθεσης, η τεχνολογία βρίσκεται δεν έχει διόλου ευκαταφρόνητη θέση. Ανάμεσα στα ατελείωτα περίπτερα με τα παραδοσιακά βοηθήματα και τις τελευταίες ταινίες της Τζένα Χέιζ ή της Σάσα Γκρέι θα βρει κανείς ότι πιο σύγχρονο στο χώρο του Virtual Sex.

http://www.men24.gr/html/ent/267/ent.92267.asp

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !