Online Screen Recorder

Του έκοψε με τα δόντια το αυτί!

0
Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος ενός υπαλλήλου εταιρίας σεκιούριτι που εργάζεται στο νοσοκομείο Πύργου προκάλεσε μια πολυμελής οικογένεια τσιγγάνων, τα μέλη της οποίας συνεπλάκησαν μαζί του όταν τους παρατήρησε για τον τρόπο που είχαν παρκάρει. Κατά την διάρκεια της συμπλοκής, ένας από τους τσιγγάνους έκοψε με τα δόντια του το αυτί του υπαλλήλου!
Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στο εξωτερικό πάρκινγκ του νοσοκομείου, όπου οι τσιγγάνοι στάθμευσαν το φορτηγάκι τους με τρόπο που καταλάμβανε περισσότερες από μια θέσεις… Όταν μια υπάλληλος της ασφάλειας τους ζήτησε να το παρκάρουν σωστά, εκείνοι της επιτέθηκαν φραστικά.
Η κοπέλα κάλεσε με τον ασύρματο σε βοήθεια τους συναδέλφους της, αλλά ο πρώτος που έφτασε εκεί δέχθηκε επίθεση από τους εξαγριωμένους τσιγγάνους, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν. Ένας από αυτούς, μάλιστα, του δάγκωσε το αυτί με τόση μανία, που έκοψε ένα κομμάτι του λοβού! Αιμόφυρτος ο υπάλληλος κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας οδήγησαν στο τμήμα τα μέλη της οικογένειας προσπαθώντας να βρουν άκρη για το ποιος είναι ο δράστης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !