Online Screen Recorder

Ιπτάμενοι δίσκοι στην Βρετανία.

0
Χιλιάδες Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) ή απλά ιπτάμενοι δίσκοι έχουν εμφανιστεί τα τελευταία 20 χρόνια στην Αγγλία σύμφωνα με έγγραφα που δίνει στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας και η υπηρεσία Δημόσιων Αρχείων της Βρετανίας.
Όπως μεταδίδει το BBC, περισσότερες από 6.000 σελίδες αποχαρακτηρισμένων εκθέσεων περιγράφουν την εμπειρία αυτοπτών μαρτύρων μεταξύ των ετών 1994 και 2000. Επίσης αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα ακόμη 24 αρχεία με σημεία όπου φέρεται να έχουν εμφανισθεί ιπτάμενοι δίσκοι, καθώς και έγγραφες ερωτήσεις προς το Βρετανικό Κοινοβούλιο σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.
Στις εκθέσεις δίνονται λεπτομέρειες για τα διάφορα σχήματα και θέσεις που εμφανίστηκαν τα ΑΤΙΑ στη Βρετανία, αλλά και σχέδια που περιγράφουν αυτά που έχουν δει διάφοροι φερόμενοι ως αυτόπτες μάρτυρες.
Σε μια περίπτωση, η οποία και αποτυπώθηκε σε φιλμ, η αστυνομία της περιοχής Λινκοσάιρ, ανέφερε την εμφάνιση ενός αγνώστου ιπτάμενου αντικειμένου. Μάλιστα ειδοποιήθηκε και η ακτοφυλακή, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τα πλοία που βρίσκονταν στη Βόρεια Θάλασσα.
Κάποιοι από τα πληρώματα ανέφεραν ότι εκείνο το βράδυ είδαν αρκετούς ιπτάμενους δίσκους στον νυχτερινό ουρανό. Επίσης το ίδιο βράδυ τα ραντάρ της περιοχής της Βοστώνης, στην Αγγλία, "έπιασαν" για ελάχιστο χρονικό διάστημα ένα σήμα το οποίο όμως χάθηκε σε λίγα δευτερόλεπτα.
Επίσης στα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, δίδεται και η μαρτυρία του Ράλφ Νόγιες, ενός στελέχους του βρετανικού υπουργείου Άμυνας,ο οποίος υποστηρίζει ότι ήταν μάρτυρας της προβολής ενός φιλμ σε υπόγεια μυστική τοποθεσία της υπηρεσία αεράμυνας της Βρετανίας το 1970 και περιγράφει πως πιλότοι της RAF είχαν πιάσει ένα ΑΤΙΑ το 1956.
Ένα ακόμη σημείωμα αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του πρώην πρωθυπουργού Ουίνστον Τσόρτσιλ για τους ιπτάμενους δίσκους.
Η απάντηση που του δόθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ήταν ότι πιθανότατα πρόκειται για αστρονομικά, μετεωρολογικά φαινόμενα ή λανθασμένη οπτική αντίληψη των πολιτών, ενώ τόνισαν την πιθανότητα να πρόκειται και για μαρτυρίες ανθρώπων με ψυχιατρικά προβλήματα ή ατόμων που επιδίδονται σε φάρσες.
Αναλυτές αποδίδουν αυτές τις μαρτυρίες στην επιρροή που ασκεί η εξέλιξη της τεχνολογίας στην φαντασία της λαϊκής κουλτούρας.
Όσοι όμως θέλουν να αποφασίσουν μόνοι τους βάσει των μαρτυριών που δίνει στη δημοσιότητα η υπηρεσία των Εθνικών Αρχείων της Βρετανίας, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα στην διεύθυνση: http://ufos.nationalarchives.gov.uk/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !