Online Screen Recorder

Με ελλείψεις απειλείται η χώρα.

0
Με ελλείψεις σε καύσιμα και βασικά καταναλωτικά αγαθά απειλείται η χώρα εάν συνεχιστεί η απεργία εφοριακών και τελωνειακών.
Ήδη στέγνωσαν οι αντλίες πετρελαίου θέρμανσης σε πολλά βενζινάδικα, ενώ πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η ζημιά στο εμπόριο από τις αγροτικές κινητοποιήσεις που βαίνουν προς εκτόνωση.
Επί ποδός πολέμου βρίσκονται και τα συνδικάτα. Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η απεργία της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ.
Την Πέμπτη η ΓΣΕΕ αποφάσισε 24ωρη απεργία στις 24 Φεβρουαρίου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Πανεργατικού Μετώπου. Το ΠΑΜΕ κατηγόρησε την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ ότι επιδιώκουν να αποδυναμώσουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια λειτουργώντας στην ουσία ως στήριγμα των αντιλαϊκών κυβερνήσεων.
Η ΓΣΕΕ προχώρησε στην απόφαση για 24ωρη απεργία καθώς υπήρξε άκαρπη η συνάντηση μεταξύ των διοικήσεων της Συνομοσπονδίας και των εργοδοτικών οργανώσεων, σχετικά με την υπογραφή νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Πάντως, οι εφοριακοί θα απεργήσουν και στις 10 και 17 Φεβρουαρίου και οι τελωνειακοί από 16 έως και 18 Φεβρουαρίου.
Εν τω μεταξύ, επτά στους δέκα πολίτες θεωρούν αναγκαία τα μέτρα για την έξοδο της χώρας από την κρίση, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Ημερησία. Μόλις το 23% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει τα μέτρα υπερβολικά, ενώ το 58% δηλώνει έτοιμο για επιπλέον θυσίες προκειμένου να βελτιωθούν τα δημόσια οικονομικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !