Online Screen Recorder

Ένας κάτοικος της Πανδώρας, στον πλανήτη "Ellada"

0


Το “Avatar” δεν το είδα ακόμη, αλλά μ’αυτά που ακούω και διαβάζω, πιστεύω πως έχει αρκετό ενδιαφέρον. Αν δεν κάνω λάθος, πρόκειται για μια ιστορία στην οποία γήινοι επισκέπτονται τον εξωτικό πλανήτη Πανδώρα, όπου και συναντούν τους μπλε κατοίκους του. Ο πλανήτης αυτός είναι τόσο όμορφος και «πραγματικός» σε σημείο αρκετοί θεατές της ταινίας να υποπέσουν σε κατάθλιψη, λόγω της αυθόρμητης σύγκρισης μεταξύ Πανδώρας και Γης.

Με αφορμή τις χθεσινές μαλακίες που έλαβαν χώρα στα ποδοσφαιρικά μας γήπεδα, θέλησα να αντιστρέψω τους ρόλους και να «σκηνοθετήσω» μια άλλη εκδοχή του blockbuster του James Cameron.

Φανταστείτε λοιπόν έναν κάτοικο του μακρινού αυτού πλανήτη να επισκέπτεται τη χώρα μας και τον εαυτό σας στη θέση του ξεναγού του.

ΥΓ. Δε μου αρέσει καθόλου να λαϊκίζω, αλλά τις τελευταίες μέρες έχουν συμβεί τόσα άσχημα πράγματα, που μπορεί εύκολα να πέσω στην παγίδα. Παρακάτω δε θα δείτε ούτε μία μονταρισμένη εικόνα. Είναι φωτογραφίες που δε σηκώνουν και πολύ σάτιρα… δυστυχώς......................περισσότερα ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !