Online Screen Recorder

...μυρίστηκε "ψητό" με το νέο ασφαλιστικό!

0
Ρε τον ενσημούλια...Κάθε φορά που βγαίνει ...στην επιφάνεια το ασφαλιστικό...έχει ένα βιβλίο από χρόνια κωδικοποιήμενο με ασφαλιστικές διατάξεις (που μπορείς να βρεις οπουδήποτε) και το αναπροσαρμόζει και το βγάζει προς εμπορία!
Πέρσι (με το ασφαλιστικό της θείας Φάνη ) το είχε μοιράσει με την Εspresso ...με χορηγία του Τ.Τ ( αν έχουμε καλή μνήμη) .Δηλαδή όλο το Κολωνάκι και τα λοιπά στέκια των ψετοcelebrity που έχουν για Ευαγγέλιο την Εspresso πήραν να διαβάσουν πότε θα πάρουν σύνταξη απο το ΙΚΑ και το Τ.Τ έκανε την πρώτη διαφήμιση, αφού όλοι έσπευσαν να πάρουν τις καταθέσεις τους απο την CITIBANK και τις Ελβετικές Τράπεζες και άνοιξαν λογαριασμό ταμιευτηρίου στο Τ Τ!

Τώρα με το που έσκασε το ασφαλιστικό ...Το ξανά κυκλοφορεί ! Αλλά φαίνεται δεν έκατσε χορηγός ...και το κλυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία!
Και βέβαια θα το "γκριζάρι" στην διαφήμιση από την εκπομπή του ...Αλλά δικιά του είναι και ιδιωτική πρωτοβουλία οπότε δεν μας πέφτει λόγος ....οπως πέρσι με την χορηγία του Τ.Τ !
Βέβαια δεν είναι μόνος που κάνει αυτή την δουλειά ..κάθε φορά που σκάει ασφαλιστικό ..υπάρχουν και άλλοι εργατοασφαλιστικολόγοι τακτικοί θαμώνες των εκπομπών του ! Οχι γιαυτούς αλλά για τον φουκαριάρη τον συνταξιοχούλη!
papatzides.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !