Online Screen Recorder

Το Nano S είναι μια 360-κάμερα που έχει κατασκευαστεί για τα social media

0
Το nano S είναι μια χαριτωμένη μικρή κάμερα που κουμπώνει στη θύρα Lightning του iPhone σας και λαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο 360 μοιρών. Η ίδια η κάμερα είναι πολύ συμπαγής και μπορεί εύκολα να κρατηθεί στην παλάμη του χεριού σας ή να χωρέσει στην τσέπη σας.

Είμαι αρκετά νέος στις κάμερες 360 μοιρών. Συνήθως βγάζω φωτογραφίες χρησιμοποιώντας την DSLR μου ή το κινητό μου, και αυτό είναι μια εντελώς νέα εμπειρία συνολικά. Αντί να συγκεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο κουμπί λήψης και να ανησυχείτε για το "κάδρο" αργότερα, οπότε είναι καλό αν βρίσκεστε εν κινήσει και δεν θέλετε να σκεφτείτε πάρα πολύ τι θα τραβήξετε ή αν πιάσατε όλο το πλάνο. Η πιο συναρπαστική εμπειρία που προσφέρει η κάμερα είναι ότι σας τοποθετεί στο κέντρο του περιβάλλοντός σας: συλλαμβάνει πού βρίσκεστε και ποια ήταν η θέση ενός συγκεκριμένου χώρου σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που βγάζετε, βλέπετε ότι πραγματικά αυτό που ξεχωρίζει είναι τα κομμάτια που ίσως δεν παρατηρήσατε ή δεν σκοπεύετε να φωτογραφίσετε. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν σε κάθε φωτογραφία και η λήψη 360 μοιρών μπορεί να τις αποτυπώσει.. Η φωτογραφική μηχανή κάνει επίσης μια αξιοπρεπή δουλειά σύλληψης ολόκληρου του σώματός σας, αν και έχει μια παραμόρφωση fish-eye.

Η κάμερα είναι απλή στη χρήση - απλά πατήστε και ανοίξτε την εφαρμογή Insta360 Nano S, η οποία διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα για να φορτώσει. Η εφαρμογή ανοίγει στην οθόνη της κάμερας, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας για να μετακινήσετε το σκόπευτρο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για να δείτε τι θα κάνει λήψη η μηχανή 360 μοιρών.

Για μένα προσωπικά, αυτή η μηχανή θα ήταν εξαιρετική για ταξίδια και συγκεκριμένα για μέρη που έχουν πολλές λεπτομέρειες που θα ήθελα να θυμηθώ, όπως θεματικά πάρκα, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους ή κάπου σαν τον Παρθενώνα όπου με μια λήψη μπορείς να αποτυπώσεις όλο το εσωτερικό του. Οι λήψεις στο φως τις ημέρας βγαίνουν ωραίες, αν και η φωτογραφική μηχανή ζορίζεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Κάτι ακόμα είναι ότι οι φωτογραφίες, όταν περικοπούν σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της λήψης 360, δεν είναι τόσο υψηλής ποιότητας όσο περίμενα και μπορεί να είναι λίγο pixelated κατά καιρούς. Είναι εντάξει, αν απλά δημοσιεύετε στο διαδίκτυο ή σε κοινωνικά μέσα. (Το Nano S βγάζει φωτογραφίες 20MP και βίντεο 4K).

Η κάμερα φαίνεται να είναι πραγματικά κατασκευασμένη για κοινωνικά μέσα, επειδή είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση, ενώ η επεξεργασία και η κοινή χρήση στο λογαριασμό σας μπορεί να γίνει απευθείας από το τηλέφωνό σας. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα έναντι πχ μιας GoPro, όπου μπορεί να χρειαστεί να φορτώσετε τις φωτογραφίες σε έναν υπολογιστή (ή να ασχοληθείτε με μια διαδικασία ασύρματης αντιστοίχισης) πριν δημοσιεύσετε στα social media.



πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !