Online Screen Recorder

Xiaomi Mi 9T Pro: Κυκλοφορεί 20 Αυγούστου πρώτα στην Ολλανδία

0
Η κινέζικη κατασκευάστρια έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό το Xiaomi Mi 9T στην Ευρώπη, το οποίο είναι η rebrand έκδοση του Redmi K20. Αρκετοί χρήστες αναρωτιώντουσαν αν θα έρθει ποτέ στην ήπειρο η Pro έκδοση του K20. Τελικά, πριν λίγες ημέρες μάθαμε ότι το Xiaomi Mi 9T Pro θα κυκλοφορήσει σύντομα και στις ευρωπαϊκές αγορές.

Αν και δεν γνωρίζαμε τίποτα για την ημερομηνία διάθεσης, η Xiaomi Ολλανδίας ανακοίνωσε επίσημα ότι το Xiaomi Mi 9T Pro θα γίνει διαθέσιμο στις 20 Αυγούστου και άνοιξε τις προπαραγγελίες.

Πέρα από την Ολλανδία, το smartphone θα κυκλοφορήσει επίσης στο Βέλγιο και στο Λουξεμβούργο. Ωστόσο, σύντομα περιμένουμε η Xiaomi να διαθέσει τη συσκευή και σε άλλες αγορές.

Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει την τιμή της συσκευής, αλλά πριν μερικές ημέρες το Belsimpel της Ολλανδίας είχε βάλει τη συσκευή για pre-order. Η καταχώρηση αποκάλυψε ότι στην Ευρώπη θα έρθει μόνο η έκδοση με τα 6GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και θα κοστίζει 429€ ή 479€, αντίστοιχα.

Το Xiaomi Mi 9T θα έρθει στην ήπειρο σε τέσσερα χρώματα μπλε, κόκκινο, άσπρο, και μαύρο. Κατά τα άλλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι ίδια με το Redmi K20 Pro, ενώ υπάρχουν ελάχιστες διαφορές σε σχέση με το Xiaomi Mi 9T. Η κύρια διαφορά των δύο smartphones είναι ο επεξεργαστής, η απλή έκδοση έχει τον Snapdragon 730 και η Pro τον Snapdragon 855.

Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !