Online Screen Recorder

Twitter: Ετοιμάζει τις Live Photos αλλά δεν ενδιαφέρεται για την επεξεργασία tweet

0
Το Twitter πραγματοποίησε μία μεγάλη συνέντευξη τύπου στην οποία αποκάλυψε λεπτομέρειες για κάποια από τα χαρακτηριστικά που δοκιμάζει. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε έναν νέο τρόπο παρακολούθησης θεμάτων και τις Live Photos.

Ίσως η μεγαλύτερη ανακοίνωση της βραδιάς ήταν η δυνατότητα των χρηστών του Twitter να ακολουθούν συγκεκριμένα θέματα. Πλέον οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν follow θέματα όπως ακριβώς ακολουθούν τα hashtag οι χρήστες του Instagram.

Από τη στιγμή που κάποιος θα ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο θέμα θα αρχίσει να βλέπει στο timeline του προτεινόμενα tweet, σχετικά με αυτό. Προς το παρόν, η δοκιμή του χαρακτηριστική έχει ξεκινήσει στο Android.

Πριν μερικούς μήνες είχα κυκλοφορήσει φήμες ότι το κοινωνικό δίκτυο δοκιμάζει το χαρακτηριστικό Live Photos στο iOS. Το Live Photos είναι φωτογραφίες-βίντεο που διαρκούν 3 δευτερόλεπτα και έγινε αρχικά διαθέσιμο στο iPhone 6S το 2015.

Ελάχιστα κοινωνικά δίκτυα υποστηρίζουν αυτό το χαρακτηριστικό, όμως το Twitter εχθές επιβεβαίωσε ότι εργάζεται στην περαιτέρω εξέλιξη του. Άλλωστε, οι Live Photos θυμίζουν το παλιό καλό Vine, το οποίο εξαγόρασε και έκλεισε η εταιρεία.

Μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά που ανέφερε το Twitter είναι η δυνατότητα να αναζήτησης στα μηνύματα και αλλαγής της σειράς των φωτογραφιών ενός tweet πριν τη δημοσίευση του.

Μία ακόμη φήμη που υπήρχε εδώ και καιρό, και επιβεβαίωσε το Twitter, είναι ότι σύντομα οι χρήστες θα μπορούν να βάζουν σε αναμονή τις ειδοποιήσεις, ώστε να βρίσκουν για λίγο την ησυχία τους.

Τέλος, το Twitter δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δυνατότητα επεξεργασίας των tweet, ένα χαρακτηριστικό το οποίο οι χρήστες ζητούν εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, σύμφωνα με την εταιρεία κάτι τέτοιο αργήσει να γίνει πραγματικότητα.

Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !