Online Screen Recorder

Snap Spectacles 3: Νέα έξυπνα γυαλιά Snapchat με δύο HD κάμερες [βίντεο]

0
Η εταιρεία πίσω από το Snapchat κυκλοφόρησε πριν χρόνια τα δικά της γυαλιά, και τώρα ανακοίνωσε τα τρίτης γενιάς smart glasses Snap Spectacles 3. Τα νέα έξυπνα γυαλιά είναι αρκετά διαφορετικά από τους προκατόχους τους, τόσο σε εμφάνιση όσο και hardware.

Αρχικά, τα Spectacles 3 είναι εξοπλισμένα με δύο HD κάμερες οι οποίες μπορούν να τραβήξουν εικόνες ανάλυσης 1.642×1.642 pixels και να καταγράψουν 3D βίντεο πρώτου προσώπου στα 60fps με ανάλυσης 1.216×1.216 pixels.

Χάρη στη δεύτερη κάμερα, τα Spectacles 3 μπορούν να καταγράφουν λεπτομέρειες στο φόντο και να δημιουργούν προοπτική στο τελικό αποτέλεσμα. Η εταιρεία έχει χτίσει μία σουίτα με 3D εφέ τα οποία είναι αποκλειστικά για τα έξυπνα γυαλιά της και αναφέρει ότι μελλοντικά θα επιτρέπει σε εξωτερικούς προγραμματιστές να σχεδιάσουν τα δικά τους φίλτρα.



Τα Snap Spectacles 3 διαθέτουν 4GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 100 βίντεο ή 1.200 φωτογραφίες. Επίσης, προσφέρουν τη δυνατότητα ασύρματης μεταφοράς των πολυμέσων ασύρματα μέσω Bluetooth και WiFi.






 Τα αρχεία μπορούν να μεταφερθούν στο κινητό και να προβληθούν μέσω της εφαρμογής του Snapchat. Ωστόσο, αν και είναι τα τρίτης γενιάς έξυπνα γυαλιά της εταιρείας ακόμη δεν υπάρχει λειτουργία αυτόματης μεταφοράς των πολυμέσων.





Σύμφωνα με την Snap Inc. με μία πλήρη φόρτιση τα Spectacles 3 επιτρέπουν την καταγραφή 200 φωτογραφιών ή 70 βίντεο. Η μπαταρία χρειάζεται 75 λεπτά για να φορτίσει πλήρως και τα έξυπνα γυαλιά συνοδεύονται από μία θήκη μεταφοράς/φόρτισης.





Επιπλέον, τα Snap Spectacles 3 έχουν τέσσερα μικρόφωνα, κάτι που επιτρέπει την εγγραφή ποιοτικού και καθαρού ήχου. Τα έξυπνα γυαλιά της Snap Inc. θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο σε δύο χρώματα, Carbon και Mineral, θα κοστίζουν $380 ή 340€ και θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό κομματιών.




Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !