Online Screen Recorder

Samsung Galaxy Note 10: Επιβεβαιώθηκε η ταχύτητα φόρτισης

0
Ο κορεατικός κολοσσός θα παρουσιάσει επίσημα τα Samsung Galaxy Note 10 στις 7 Αυγούστου στο προγραμματισμένο Unpacked Event. Όμως, ελάχιστοι θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Γι’ αυτό, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση Galaxy First Look στο κτίριο Samsung 837. Στην εκδήλωση αυτή οι χρήστες θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τις νέες συσκευές.

Το Galaxy First Look θα γίνει στις 10 Αυγούστου και η Samsung επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν RSVP μέσω της ιστοσελίδας της. Στην ιστοσελίδα η εταιρεία αναφέρει ότι θα επιτρέψει στους καταναλωτές “…να δοκιμάσουν πρώτοι τα επερχόμενα χαρακτηριστικά. Μερικά από αυτά είναι τα Intelligent Battery, Superfast Charge, Wireless PowerShare, και το επόμενης γενιάς S Pen”.





Ωραία όσα μας αναφέρει η Samsung, αλλά αυτό που τραβάει την προσοχή είναι το Superfast Charge, το οποίο επιτρέπει 25W ενσύρματη φόρτιση. Οπότε, οι αναφορές που θέλουν τα Samsung Galaxy Note 10 να υποστηρίζουν την παραπάνω φόρτιση είναι αληθείς.

Επιπλέον, τον προηγούμενο μήνα ο γνωστός tipster Ice Universe είχε αναφέρει ότι το Samsung Galaxy Note 10+ θα υποστηρίζει 45W ενσύρματη φόρτιση αλλά ο φορτιστής που περιέχει το κουτί θα υποστηρίζει μέχρι 25W. Σήμερα είδαμε τα επίσημα αξεσουάρ των συσκευών, και παρόλο που ένα από αυτά ήταν ο φορτιστής δεν μπορούσαμε να δούμε με κάποιο τρόπο τα χαρακτηριστικά του.

Το Wireless PowerShare είναι η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση που έχουν και τα Samsung Galaxy S10. Κάτι που είναι εν μέρη αναμενόμενο να προσφέρεται και στα Note 10.

Τέλος, το Intelligent Battery, κυκλοφόρησε και αυτό με τα S10. Στόχος αυτής της τεχνολογίας είναι να βελτιστοποιεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με βάση την τοποθεσία του χρήστη και τις ανοιχτές εφαρμογές.




Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !