Online Screen Recorder

OnePlus TV θα είναι το όνομα της τηλεόρασης Android TV της OnePlus

0
Πριν δύο ημέρες αποκαλύφθηκαν περισσότερες πληροφορίες για την τηλεόραση που ετοιμάζει η OnePlus και σήμερα επιβεβαιώθηκε η ονομασία. Η OnePlus γενικά δεν πρωτοτυπεί με τα ονόματα των συσκευών της. Στην αγορά την γνωρίσαμε για τα flagship killer smartphone τα οποία δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο στην ονομασία, απλά το όνομα της εταιρείες ακολουθούμενο από τον αριθμό του μοντέλου.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την τηλεόραση η οποία θα ονομάζεται OnePlus TV. Η πληροφορία αποκαλύφθηκε στο ίδιο το forum της εταιρείας μαζί με την κυκλοφορία του επίσημου logo της συσκευής.

Η τηλεόραση της OnePlus αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις 26 Σεπτεμβρίου σε Κίνα, Αμερική και Ινδία με μέγεθος που ξεκινάει από τις 43 ίντσες και φτάνει έως τις 75 ίντσες. Το panel θα έχει ανάλυση 4K και θα υποστηρίζει το HDR πρωτόκολλο και πιθανόν θα είναι τύπου LED αυτό όμως δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η OnePlus TV θα υποστηρίζει το Android λειτουργικό σύστημα της Google, θα έχει ψηφιακό βοηθό, Bluetooth 5.0 και κάμερα.



Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !