Online Screen Recorder

Nintendo Switch: Έρχεται ασύρματη έκδοση του SNES controller

0
Φαίνεται ότι η Nintendo ετοιμάζει μία ασύρματη έκδοση του SNES controller ειδικά σχεδιασμένη για το Nintendo Switch. Αρκετοί πιστεύουν ότι η έλευση του συγκεκριμένου χειριστηρίου θα σηματοδοτήσει και την κυκλοφορία των παλιών κλασικών τίτλων του SNES στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη Nintendo Online.

Σύμφωνα με μία καταχώρηση που εμφανίστηκε στην FCC η εταιρεία έχει ήδη έτοιμο τον ασύρματο SNES controller, ή τουλάχιστον βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο. Στην καταχώρηση υπάρχει και μία φωτογραφία η οποία δείχνει καθαρά τη πίσω πλευρά του χειριστηρίου για το Nintendo Switch.






Στην εικόνα εμφανίζεται ο αριθμό μοντέλου HAC-042, το πρόθεμα “HAC” η εταιρεία το χρησιμοποιεί συνήθως για αξεσουάρ του Nintendo Switch. Επιπλέον, με βάση τη δράση της εταιρείας, μαζί με το χειριστήριο θα προστεθούν στη βιβλιοθήκη του Nintendo Online όλα τα παιχνίδια της SNES.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Nintendo κυκλοφόρησε τα ασύρματα NES χειριστήρια και μαζί με αυτά πρόσθεσε αρκετά παιχνίδια της κονσόλας στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Nintendo Switch. Όσοι κάτοχοι της κονσόλα πληρώνουν συνδρομή μπορούν να παίζουν δωρεάν τα παιχνίδια του NES, και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα έχουν στη διάθεση τους και τους τίτλους του SNES.

Η εμφάνιση της συσκευής στην FCC δεν αποδεικνύει κάτι συγκεκριμένο. Αλλά γνωρίζοντας τη στρατηγική της Nintendo, η εταιρεία έχει στόχο πάντα το κέρδος, οπότε μάλλον σε λίγο καιρό θα ακουστούν πολλά “Shut up and take my money”.



Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !