Online Screen Recorder

Xiaomi Redmi Note 7 Pro: Κυκλοφορεί τον Μάρτιο μετά το Xiaomi Mi 9

0
Εάν είστε από αυτούς που ανυπομονείτε να πάρετε στα χέρια σας το επερχόμενο Xiaomi Redmi Note 7 Pro, πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πάρα πολύ. Σύμφωνα με μια δημοσίευση στα κοινωνικά μέσα από τον Lu Weibing – γενικό διευθυντή του brand Redmi και αντιπρόεδρο της Xiaomi – θα κυκλοφορήσει λίγες μέρες μετά το Xiaomi Mi 9.

Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι το Xiaomi Mi 9 λανσάρεται στις 20 Φεβρουαρίου 2019 (την ίδια ημερομηνία με τα Samsung Galaxy S10). Έχοντας αυτό κατά νου, οι άνθρωποι της Redmi αποφάσισαν το Redmi Note 7 Pro να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο ή το αργότερο στις αρχές Απριλίου.

Δεν γνωρίζουμε πάρα πολλά ακόμη για το Xiaomi Redmi Note 7 Pro όπως προδιαγραφές, τιμές, χώρες που θα κυκλοφορήσει κλπ. Ωστόσο, έχουμε όμως μια υποψία ότι θα περιλαμβάνει μία υψηλών προδιαγραφών κάμερα, δεδομένου ότι το Redmi Note 7 έχει μία εντυπωσιακή διπλή κάμερα 48MP + 5MP στο πίσω μέρος. Μπορούμε επίσης να υποθέσουμε ότι η συσκευή θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί πρώτα στην Κίνα και αμέσως μετά στην Ινδία. Πέρα από αυτό, όμως, δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο.

Το Xiaomi Redmi Note 7 διαθέτει μια οθόνη 6,3 ιντσών με ανάλυση 2.340 x 1.080 pixels. To Redmi Note 7 τροφοδοτείται από επεξεργαστή Snapdragon 660, φθάνει μέχρι 6GB μνήμης RAM και μπαταρία 4.000mAh. Επίσης, τρέχει το MIUI 10 της Xiaomi με Android 9 Pie. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η έκδοση Pro θα έχει τουλάχιστον τις ίδιες ή και καλύτερες προδιαγραφές.

Μέχρι τότε αναμένουμε να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση Redmi Note 7 Pro.




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !