Online Screen Recorder

Xiaomi Mi 9: Η διάφανη έκδοση πήρε το όνομα της από ένα cyborg

0
Το Xiaomi Mi 9 καταφθάνει σε μόλις δύο μέρες. Όπως όλα δείχνουν όμως, η Xiaomi είναι τόσο ενθουσιασμένη και περήφανη για το επερχόμενο flagship της, που αποκάλυψε όλα τα χαρακτηριστικά και τις ειδικές εκδόσεις της συσκευής.

Σε μια σειρά από posts, η εταιρεία αποκάλυψε τα χρώματα του Xiaomi Mi 9, τα χαρακτηριστικά της τριπλής κάμερας και της οθόνης του. Επίσης, ανέφερε ότι η συσκευή θα έχει ασύρματη φόρτιση, UD αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και πολλά ακόμη.




Η κύρια κάμερα του Xiaomi Mi 9 θα είναι 48 MP με 0,8 μm μέγεθος pixel και 1/2 της ίντσας αισθητήρα εικόνας, και θα τραβάει 12 MP φωτογραφίες. Η δεύτερη κάμερα, θα είναι 16 MP ultra wide-angle με 117 μοίρες γωνία οπτικού πεδίου και f/2.2 διάφραγμα. Η τρίτη κάμερα θα είναι 12 MP με τηλεφακό 1,0 μm μέγεθος pixel και f/2.2 διάφραγμα. Οι κάμερες θα είναι τοποθετημένες κάθετα, θα διαθέτουν Laser Autofocus και τεχνολογίες PDAF, και CDAF.




Σύμφωνα με unboxing βίντεο που διέρρευσαν νωρίτερα σήμερα, στο Xiaomi Mi 9 θα βρούμε ταχύτητα ασύρματης φόρτισης στα 20W. Επίσης, η συσκευή θα έχει οθόνη AMOLED της Samsung με Full HD+ ανάλυση, η οποία θα έχει χαρακτηριστικά όπως Reading Mode 2.0 και Sunlight Mode 2.0 για να βελτιώνει την ανάγνωση σε διάφορες συνθήκες. Κάτω από την οθόνη θα βρούμε έναν UD αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.




Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ο ήχος του Xiaomi Mi 9 θα είναι εκπληκτικός και αντίστοιχος ενός 0.9 cc speaker box. Παράλληλα, η συσκευή θα διαθέτει Game Turbo 2.0 για να προσφέρει στους gamer καλύτερη εμπειρία.




Το Xiaomi Mi 9 προστατεύεται από έκτης γενιάς Gorilla Glass και οι κάμερες θα έχουν ζαφειρένια επίστρωση. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, Βιολετί της Λεβάντα, Μπλε του Ωκεανού, και Μαύρο του Πιάνου (δια στόματος Xiaomi). Επίσης, θα υπάρχει και μια τέταρτη έκδοση με το όνομα “Xiaomi Mi 9: Battle Angel”, η οποία θα έχει διάφανο πίσω κάλυμμα.




Το Xiaomi Mi 9: Battle Angel είναι μια συνεργασία της Κινεζικής κατασκευαστικής με την ταινία “Alita: Battle Angel”. Σύμφωνα με το teaser, η συσκευή θα έχει έναν Snapdragon 855, πηνίο ασύρματης φόρτισης Qi στο κάτω μέρος και μερικά λογότυπα όπως το MIUI και το Super Mi.

Η Battle Angel Edition θα κυκλοφορήσει μαζί με όλες τις άλλες εκδόσεις. Επίσης, αναμένεται η Xiaomi να την παρουσιάσει την Τετάρτη, στην επίσημη πρεμιέρα του νέου της flagship. Τέλος, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, η τιμή της συσκευής υπολογίζεται ότι θα είναι γύρω στα 785 €.







Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !