Online Screen Recorder

Η νέα Williams

0
Η βρετανική ομάδα  αποκάλυψε το μονοθέσιο με το οποίο θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα, όπως επίσης και τον νέο βασικό της χορηγό, την ROKiT.

Η Williams παρουσίασε την FW42, με την οποία ευελπιστεί να φύγει από την τελευταία θέση της κατάταξης στην οποία τερμάτισε πέρυσι, έχοντας και πλήρως ανανεωμένο οδηγικό δίδυμο, με τους Robert Kubica και George Russell να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι.

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες, η ομάδα υπέγραψε συμφωνία βασικής χορηγίας για την αντικατάσταση της Martini που αποχώρησε, και σήμερα αποκαλύφθηκε το όνομα της εταιρείας – πρόκειται για την ROKiT, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των smartphones. Έτσι, το πλήρες όνομα της ομάδας θα είναι ROKiT Williams Racing!

Όσον αφορά τον χρωματισμό του μονοθεσίου, το άσπρο και πάλι κυριαρχεί, όμως πλέον το σκούρο μπλε των τελευταίων σεζόν αντικαθίσταται από το θαλασσί. Το μονοθέσιο βέβαια που παρουσιάστηκε βασιζόταν στην περσινή FW41, με το νέο μονοθέσιο του 2019 να εμφανίζεται στην έναρξη των χειμερινών δοκιμών.

Η Claire Williams δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την ROKiT στην ομάδα μας ως χορηγό τίτλου για τη σεζόν του 2019 και πέρα».

«Μοιραζόμαστε πολλές παρόμοιες αξίες και φιλοδοξίες με τη ROKiT – πρωτίστως θέτουμε τη μηχανική και την καινοτομία στον πυρήνα όσων κάνουμε στην προσπάθειά μας να είμαστε οι καλύτεροι – η τέλεια πλατφόρμα από την οποία θα ξεκινήσουμε μια εταιρική σχέση».


 

 

 


 

 


 


 


 


 


 








Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !