Online Screen Recorder

Vivo V15 Pro: Διέρρευσαν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης του smatphone με τις περίεργες πίσω κάμερες

0
Το νέο Vivo V15 Pro με την pop-up selfie κάμερα καταφθάνει στις 20 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, η Vivo επιβεβαίωσε ότι η κύρια κάμερα της συσκευής θα είναι 48 MP, και θα συνοδεύεται από δύο ακόμη κάμερες. Σήμερα διέρρευσαν δύο νέες φωτογραφίες της συσκευής.

Στις δύο φωτογραφίες βλέπουμε δύο από τις χρωματικές επιλογές του Vivo V15 Pro. Η μία είναι ένα απλό gradient μπλε χρώματος, και η δεύτερη είναι ένα gradient τριών χρωμάτων που πηγαίνει από το ροζ στο πορτοκαλί και καταλήγει στο χρυσό.





Φαίνεται ότι ο pop-up μηχανισμός της selfie κάμερας του Vivo V15 Pro έχει τις ίδιες διαστάσεις με αυτές του Vivo NEX. Παράλληλα, ο μηχανισμός της selfie κάμερας είναι ευθυγραμμισμένος με τις πίσω κάμερες, δίνοντας ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Επίσης, το Vivo V15 Pro θα έχει συμβατική θύρα ακουστικών των 3,5 mm τοποθετημένη στο πάνω μέρος της συσκευής, στην απέναντι πλευρά από την selfie κάμερα. Όσον αφορά το κάτω μέρος του smartphone, εκεί βρίσκεται μία θύρα micro USB και ένα μονό ηχείο.



Στην αριστερή πλευρά του Vivo V15 Pro υπάρχει ένα κουμπί, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα ενεργοποιεί τον Jovi Assistant. Τώρα αν η εταιρία δεν έχει έτοιμο τον ψηφιακό της βοηθό, τότε το κουμπί θα εκκινεί τον Google Assistant. Επίσης, δεν παρατηρούμε πουθενά κάποιον εξωτερικό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οπότε, μάλλον η Vivo τον τοποθέτησε πίσω από την AMOLED οθόνη της συσκευής.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν μας δείχνουν απλά δύο από τις χρωματικές επιλογές του Vivo V15 Pro, και μας προϊδεάζουν για κάποια από τα χαρακτηριστικά του. Ωστόσο, η επίσημη παρουσίαση της συσκευής απέχει μόλις πέντε ημέρες. Οπότε, υπομονή μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, και θα τα μάθουμε όλα.




Πηγή
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !