Online Screen Recorder

To Google+ διαγράφει τα δεδομένα των χρηστών στις 2 Απριλίου

0
Το Google+ εγκαταλείπει τη διαδικτυακή πραγματικότητα, καλώντας τους χρήστες του να κατεβάσουν τα δεδομένα τους μέχρι τις αρχές Απριλίου.

Ήδη, από τις 4 Φεβρουαρίου δεν είναι εφικτή η δημιουργία νέων προφίλ, κοινοτήτων, εκδηλώσεων και σελίδων στο Google+, στοιχείο που δείχνει ότι το Google+ είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που σε λίγο καιρό θα σταματήσει να υπάρχει. Προκειμένου να μη χαθούν τα δεδομένα των χρηστών, το Google+ καλεί όλους να κατεβάσουν ό,τι έχουν ανεβάσει εκεί, καθώς από τις αρχές Απριλίου 2019 και έπειτα, όλα τα δεδομένα των χρηστών θα διαγραφούν αυτόματα.

Για όσους χρησιμοποιούσαν το Google+ ως εργαλείο sign in σε υπηρεσίες και εφαρμογές, στις περισσότερες περιπτώσεις θα γίνει αντικατάσταση του τρόπου αυτού με τα στοιχεία εισόδου στον λογαριασμό Google που τηρεί κανείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαγραφή των δεδομένων στο Google+ είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, επομένως ενδέχεται αρκετοί χρήστες να δουν κάποια από τα στοιχεία τους να συνεχίσουν να εμφανίζονται στο κοινωνικό δίκτυο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα διαγραφούν τελικά.

Από τις 2 Απριλίου 2019 και έπειτα θα γίνει και η διαγραφή όλων των σχολίων που έχουν γίνει σε διάφορους δικτυακούς τόπους με τη χρήση των στοιχείων του λογαριασμού Google+ που διατηρούσε κανείς μέχρι σήμερα.




Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !