Online Screen Recorder

Tesla: Φέρνει την “προστασία σκύλων” στα αυτοκίνητα της

0
Η Tesla πρόκειται να προσθέσει δύο νέα χαρακτηριστικά στα αυτοκίνητα της. Εκτός από το sentry mode, μέσω του οποίου θα γίνεται καταγραφή όποιου προκαλέσει ζημιά στο αυτοκίνητο σας, φέρνει και το dog mode.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Elon Musk, απάντησε σε ένα Tweet στο οποίο του ζητούσαν να μπει ένα mode, το οποίο θα κρατούσε ήρεμα και χαρούμενα τα αγαπημένα μας τετράποδα. Πιο συγκεκριμένα ο Josh Atchley ήθελε να μπορεί να έχει ανοιχτό το ραδιόφωνο και τον κλιματισμό του αυτοκινήτου ενώ το αυτοκίνητο θα ήταν κλειστό, προκειμένου τα σκυλιά του να είναι ήσυχα. Επιπλέον πρότεινε να υπάρχει κι ένα μήνυμα το οποίο θα λέει «Είμαι καλά, ο ιδιοκτήτης μου θα επιστρέψει» κι έτσι θα απέτρεπε όποιον θα προσπαθούσε να σπάσει το αυτοκίνητο «για να σώσει» τον σκύλο. Η απάντηση του Musk ήταν ένα απλό ναι κι έτσι τέσσερις μήνες μετά ήρθε και η ανακοίνωση για το νέο χαρακτηριστικό.




Όσον αφορά το sentry mode, είναι ένα σύστημα με κάμερες χάρις στο οποίο, μπορεί ο οδηγός να βλέπει αν κάποιος μοτοσυκλετιστής πλησιάζει επικίνδυνα ή αν κάποιος προσπαθεί να σπάσει το αυτοκίνητο. Από την στιγμή που θα γίνει αντιληπτή η κίνηση, η κάμερα ξεκινά την καταγραφή και παράλληλα το αυτοκίνητο παίζει την Toccata and Fugue in D Minor του Bach!
Και τα δύο modes έρχονται στα Tesla με AP2 και hardwares σε όλες τις εκδόσεις του Model 3.





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !