Online Screen Recorder

Η TCL ετοιμάζει smartphone που μετατρέπεται σε smartwatch

0
Φαίνεται πως το επόμενο βήμα, στην αγορά των έξυπνων συσκευών, είναι να γίνουν αναδιπλώμενες. Γι’αυτό και η TCL, κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες προκειμένου να μην μείνει πίσω.

Η κινεζική εταιρεία TCL, γνωστή για τηλεοράσεις καθώς και για τα BlackBerry/ Alcatel brands, δουλεύει πάνω σε τουλάχιστον πέντε συσκευές, μεταξύ των οποίων είναι δύο tablets, δύο κινητά κι ένα ελαστικό τηλέφωνο το οποίο γίνεται smartwatch. Τα renderings και οι φωτογραφίες των πατέντων, παρουσιάστηκαν μέσω του CNET.

Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, ένα από τα tablet διπλώνει εσωτερικά, ενώ το δεύτερο εξωτερικά. Από την άλλη τα smartphones, έχουν δύο τρόπους αναδίπλωσης όπως τα tablet, και αναδιπλώνονται κάθετα. Το τελευταίο κινητό όμως, είναι λεπτό και ψηλό,ενώ μπορεί να διπλώσει γύρω από το χέρι.




Φαίνεται πως το γεγονός, ότι πλέον ο άνθρωπος είναι συνέχεια με το κινητό ανά χείρας, έχει κάνει τις εταιρείες να φλερτάρουν ολοένα και περισσότερο με την ιδέα του κινητού-smartwatch. Οι φωτογραφίες είναι σε αρχικά στάδια και προσχέδια, ωστόσο όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της TCL, Stefan Streit στο CNET, “τα πλάνα της εταιρείας στοχεύουν στο να κυκλοφορήσει η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή το 2020”.

Η TCL, προσπαθεί να εδραιωθεί αρκετό καιρό τώρα στην αγορά των smartphones, ωστόσο δεν έχει καταφέρει, όπως παραδέχεται η ίδια η εταιρεία να κάνει το μπαμ.






Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !