Online Screen Recorder

Οι πρώτες διαρροές για το επερχόμενο Sony Xperia XA3

0
H Sony ετοιμάζεται για την παρουσίαση του Xperia XA3, το οποίο αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο Mobile World Congress 2019.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Sony Xperia XA3 είναι η μεγάλη επιφάνεια της οθόνης που δεσπόζει στο μπροστινό μέρος, σε μία σχεδιαστική πρόταση που καταφέρνει να διαφοροποιηθεί από άλλες προτάσεις της αγοράς των smartphones. H οθόνη αυτή αναμένεται να έχει διαγώνιο 5.9 ιντσών, σε αναλογία οθόνης 21:9, η οποία είναι και αυτή διαφορετική από το πιο συνηθισμένο 18:9. Η ανάλυση θα είναι 2560×1080 pixels, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα γνωστές πληροφορίες.

Στη θέση του επεξεργαστή εκτιμάται ότι θα βρίσκεται ο Qualcomm Snapdragon 660, με μνήμη RAM 4 GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB, πίσω συνδυασμό κάμερας με δύο φακούς στα 23 Megapixel, με τη selfie camera να είναι στα 8 Megapixel. Στο πλάι θα είναι τοποθετημένος ένας αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ θα υπάρχει και μία θύρα USB Type C. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Sony Xperia XA3 θα είναι στα 3500 mAh.

Το νέο μοντέλο, όπως γίνεται εμφανές από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, θα βρίσκεται στην αγορά των mid range smartphones, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε αρκετά ενδιαφέρουσες χρωματικές παραλλαγές για να ικανοποιεί όλα τα γούστα.




Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !