Online Screen Recorder

Samsung Note 9: Νέα ενημέρωση ασφαλείας

0
Η Samsung κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα ενημέρωση για το Galaxy Note 9, προσφέροντας έτσι την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας στη συσκευή. Η ενημερωμένη έκδοση του Galaxy Note 9 κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη Ρωσία και συνοδεύεται από την έκδοση λογισμικού N960FPUS2CSB1.










Λαμβάνοντας υπόψη ότι η χθεσινή ενημέρωση του Galaxy S9 δεν έχει ακόμη φθάσει σε περισσότερες από μία αγορές, μπορούμε να περιμένουμε μια παρόμοια καθυστέρηση και για το Galaxy Note 9.

Η καθυστέρηση αυτή μπορεί να οφείλεται και στο γεγονός ότι η Samsung μόλις κυκλοφόρησε και την ενημέρωση λογισμικού Android Pie για το Galaxy Note 8, οπότε η εταιρεία θα μπορεί να είναι αρκετά απασχολημένη αυτή τη στιγμή, καθώς να μην ξεχνάμε πως έχει να προετοιμαστεί και για την παρουσίαση του Galaxy S10 σε λίγες μέρες.

Οι κάτοχοι του Samsung Note 9 μπορούν να λάβουν την νέα έκδοση από την επιλογή ρυθμίσεις->συσκευή->ενημέρωση λογισμικού. Καθώς μπορούν επίσης να κατεβάσουν τη νέα έκδοση, από τη ιστοσελίδα της Samsung στον υπολογιστή τους και στη συνέχεια να συνδέσουν το κινητό τους και να την εγκαταστήσουν.



Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !