Online Screen Recorder

Samsung Galaxy S10: Αποκαλύφθηκαν σχεδόν τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

0
Μετά από μήνες συνεχών διαρροών και έντονης διαδικτυακής φημολογίας, δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα GSM Arena το σύνολο των τεχνικών χαρακτηριστικών της επερχόμενης σειράς κορυφαίων συσκευών της Samsung.

Στην ανάρτηση υποστηρίζεται ότι τους πίνακες με τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών προμήθευσε πηγή από το «κανάλι μεταπωλητών» της ίδιας της Samsung, ενώ στα έγγραφα χρησιμοποιούνται οι κωδικές ονομασίες των συσκευών, δηλαδή Beyond0, Beyond1 και Beyond2 που αναλογούν στα Galaxy S10 Essential, Galaxy S10 και Galaxy S10 Plus, αντίστοιχα.

Στην ανάρτηση του GSM Arena επιβεβαιώνονται μια σειρά από προγενέστερες διαρροές ενώ δίνονται στη δημοσιότητα και μια σειρά από νέες λεπτομέρειες. Πιο αναλυτικά, αναφέρεται για πρώτη φορά η ύπαρξη νέας selfie κάμερας f/1.9 με αισθητήρα ανάλυσης 10 Megapixel που θα είναι σε θέση να λαμβάνει βίντεο ανάλυσης 4K. Θα υπάρχει dual-pixel AF χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν θα υπάρχει και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης. Επιπλέον, αναφέρεται ότι οι κάμερες της σειράς Galaxy S10 θα διαθέτουν νέες «super slow-motion» δυνατότητες, σε σχέση με τους προκατόχους τους.




Ένα άλλο σημείο αφορά την λεπτομέρεια ότι η οθόνες των συσκευών θα διαθέτουν φωτεινότητα της τάξης των 800 nits, με την ιστοσελίδα να σημειώνει ότι μέχρι σήμερα η κορεατική εταιρεία δεν έχει παρουσιάσει συσκευή με φωτεινότητα οθόνης μεγαλύτερης των 700 nits. Ειδικότερα για το Galaxy S10+ αναφέρεται ότι η οθόνη θα έχει διαγώνιο 6,3 ιντσών (σε αντίθεση με τις φήμες που μιλούσαν για 6,4 ίντσες) και ανάλυση της τάξης των 3040×1440 pixels.




Οι κάμερες των Galaxy S10+ και Galaxy S10 θα αποτελούνται από τρεις φακούς: 12 Megapixel f/2.4 τηλεφακός με εύρος 45 μοιρών, 12 Megapixel f/1.5 κανονικός φακός με εύρος 77 μοιρών και 16 Megapixel f/2.2 υπέρ-ευρυγώνιος με εύρος 123 μοιρών. Αντίθετα, το Galaxy S10e φέρεται να έχει σύστημα κάμερας αποτελούμενο από δύο φακούς: έναν κανονικό και έναν ευρυγώνιο. Οι μέχρι σήμερα φήμες ήθελαν την συγκεκριμένη συσκευή να ακολουθεί τα χνάρια του Galaxy S9+ με κανονικό φακό και τηλεφακό.

Από τον χορό των διαρροών δεν θα μπορούσε να λείψει ο γνωστός leaker Evan Blass, ο οποίος μέσω Twitter έδωσε στη δημοσιότητα και την εικόνα των συσκευών, σε συνδυασμό με τις βασικές χρωματικές τους εκδόσεις. Αν αναρωτιέστε τι έχει απομείνει να ανακοινωθεί επίσημα στις 20 Φεβρουαρίου στο επερχόμενο Unpacked Event, να σας υπενθυμίσουμε ότι πάντα υπάρχει στο παιχνίδι η συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη της εταιρείας.


Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !