Online Screen Recorder

Samsung: Διαρροή των νέων ασύρματων earbuds που θα συνοδεύουν το S10

0
Η διαρροή μίας εικόνας προωθητικής ενέργειας της Samsung ίσως αποκαλύπτει την επόμενη γενιά ασύρματων ακουστικών που θα λανσάρει η Samsung, μαζί με τη σειρά Galaxy S10.

Σε μία εικόνα που αναρτήθηκε στην γερμανική ιστοσελίδα WinFuture απεικονίζεται ένα σετ ακουστικών, τα οποία μάλιστα έχουν λάβει την ονομασία Galaxy Buds, να «κάθονται» στην πλάτη μίας συσκευής που πιθανότατα είναι το Galaxy S10.

Ακόμη και η θέση των ακουστικών, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν πρέπει να είναι τυχαία. Σύμφωνα με προγενέστερη φήμη το αναμενόμενο S10 θα έχει την ικανότητα να φορτίζει ασύρματα άλλες συσκευές χρησιμοποιώντας την τεχνολογία PowerShare. Θα είναι ένα χαρακτηριστικό παρόμοιο με την «αντίστροφη φόρτιση» που υποστηρίζει το Huawei Mate 20 Pro.





Παρά το γεγονός ότι η Samsung έχει παρουσιάσει ασύρματα ακουστικά ήδη από το 2016 (Gear IconX) η εμφάνιση των Galaxy Buds είναι ένα ακόμα δείγμα της πρόθεσης της κορεατικής εταιρείας να συγκεντρώσει κάτω από το Galaxy brand μία ευρύτερη γκάμα προϊόντων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Engadget, τα Galaxy Buds έχουν λάβει ήδη πιστοποίηση από την FCC χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Επιπλέον, η ίδια η ανάρτηση του WinFuture δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες για τη σειρά S10, έκτος από την αναφορά ότι θα υπάρχει ένα τουλάχιστον premium μοντέλο κατασκευασμένο από κεραμικά υλικά αντί του γυαλιού στα υπόλοιπα μοντέλα.



Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !