Online Screen Recorder

Η Renault R.S.19

0
Η Renault έχει αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο, την RS19 με την οποία ελπίζει ότι θα μπορέσει να κλείσει το χάσμα με τις τρεις πρώτες ομάδες το 2019.

Με τον καινούργιο οδηγό Daniel Ricciardo μαζί με τον Nico Hulkenberg, η Renault έχει την πεποίθηση ότι οι συνεχιζόμενες βελτιώσεις της υποδομής και των επιπέδων στελέχωσής της θα αποφέρουν μερίσματα, επιτρέποντάς της να διατηρήσει την πρόοδο που έχει σημειώσει από τότε που επέστρεψε στη F1.

«Πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να σας δείξουμε όλα όσα συμβαίνουν στο βάθος των τελευταίων τριών ετών και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας Cyril Abiteboul.

«Όταν περπατάτε γύρω από το Enstone αισθάνεστε το πάθος και την αφοσίωση στους αγώνες.

«Η πρώτη φάση του σχεδίου ήταν η αναγέννηση, όπως είδατε. Θα δείτε ότι κάθε περιοχή του εργοστασίου έχει βελτιωθεί, αν δεν έχει μετασχηματιστεί πλήρως, από όργανα αεροδυναμικής σήραγγας, το τμήμα κατασκευής, μηχανές φρεζαρίσματος, κάθε παραμικρός χώρος βελτιώθηκε προκειμένου να ανταγωνιστούμε στο ίδιο επίπεδο με τους καλύτερους.

«Στο Viry ήταν λίγο πιο τακτικά, μερικές προσλήψεις εδώ ή εκεί, κάποιος εξοπλισμός που θα αναθέσουμε σε λίγες εβδομάδες, ένα ολοκαίνουργιο υπερσύγχρονο δυναμόμετρο πλήρως συμβατό με τους κανονισμούς του 2021, συν ένα νέο κτίριο που πρέπει να είναι έτοιμο το 2020.

«Ελπίζουμε ότι μέχρι το 2020 θα πρέπει να έχουμε ένα ολοκαίνουργιο εργαστήριο κινητήρων. Έχουμε επενδύσει πολλά στο Enstone και θα επενδύσουμε και στο Viry».


  

 


 

 


 


 


 


 


 







Πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο. Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !